2777
2789
عنوان

اسم قتلغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 66 پست
باور کن این طور نیس  اسم خیلی تاثیر میذاره  شما اطرافت ندیدی دختر های کم‌سن و سال ک اسما ...

والا بعدشم مگه راحته اسم عوض کردن؟ مال من مذهبی هم نبود حتی ولی ب سختی عوض کردم

لایک کنید آقا لایک کنید تا میتووووووتیییینننن لایک کنید(متفاوت باش🤌🏼🗿)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بعدشم مگه راحته اسم عوض کردن؟ مال من مذهبی هم نبود حتی ولی ب سختی عوض کردم

اطرافیات قبول کردن اینو؟

اینجا یکی تعریف میکرد یکی از فایملاش از عمد اسم قبلیشو زیر پستاش مینوشت ک آزارش بده .ی اسم قدیمی هزارساله داشت 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
اطرافیات قبول کردن اینو؟ اینجا یکی تعریف میکرد یکی از فایملاش از عمد اسم قبلیشو زیر پستاش مینوشت ک ...

ن من ب فامیل نگفتم ک عوض کردم حتی تو خونه هم گفتم همون اسم قبلیو بگین چون نمیخوام نقطه ضعف بدم دستشون ، ولی تو دانشگاه و محل کار و اینا با جدیدس

اطرافیات قبول کردن اینو؟ اینجا یکی تعریف میکرد یکی از فایملاش از عمد اسم قبلیشو زیر پستاش مینوشت ک ...

خیلیا مرض دارن عقده ایه بیشعور😒😒

خیلیا مرض دارن عقده ایه بیشعور😒😒

نقطه ضعف پیدا کردن دیگه 

سو استفاده میکنن مغز مریضشون ارضا شه 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
آرع ولی ناموسا اسم خوب کاش بذارن ، همیشه هم نمیشه عوض کرد مثلا اسمای مذهبی رو ، حتی اسم من مذهبی هم ...

اتفاقا من  اسمامی مذهبی ب جز فاطمه و زهرا  دیدم  عوض کردن  این  اسمم ‌مذهبی نیست 

باور کن این طور نیس  اسم خیلی تاثیر میذاره  شما اطرافت ندیدی دختر های کم‌سن و سال ک اسما ...

بله اصلا مهم ‌نیست  چون خودم  اسم  کسی و مسخره  نمی‌کنیم  و  دور وبریام  ولی پروسه  عوض کردن  اسمم شاخ  غول  شکستن  نیست 

نیازی نیست ۲۰ سالت  هم  بشه

من خودم  ب شخصه  اسم  ایرانی واسه  بچم  انتخاب می‌کنم   و این اجازه  رو داره  که  هر وقت  دوسش نداشت  حتی زیر سن  قانونی  با  حمایت پا  عوضش کنه 

اتفاقا من  اسمامی مذهبی ب جز فاطمه و زهرا  دیدم  عوض کردن  این  اسمم ‌ ...

مگه گفتم این اسم مذهبیه؟! واقعا ؟ مثلا اسمایی مثل رقیه و معصومه رو عوض میکنن؟!!