2777
2789
عنوان

اسم قتلغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 66 پست
مگه گفتم این اسم مذهبیه؟! واقعا ؟ مثلا اسمایی مثل رقیه و معصومه رو عوض میکنن؟!!

دقیقا  من  اسم  رقیه  رو دیدم  عوض  کردن  

گفتید اسم  سخت  عوض میکنن  گفتم  شرایط اسم مذهبی کمی فرق داره  بازم ‌عوض میکنن  بله  پول  همه چی درست میشه حتی من  دوستم  اسم‌اش خاص بود تو ایران  نبود  با پول  حل شد  من  حتی دیدم  پدر اسم دختر ۱۳ ساله که  فاطیما بوده  عوض کرده شده دلنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه  هر چیزی خرج  داره   چیزی رایگان  وجود نداره  اصلا

این حرفای شما اصلا منطقی نیس ، شرایط باید یکسان باشه مثلا یکی اسمش رهاست می‌ره با ۴۰۰ تومن اسمشو عوض میکنه بعد یه معصومه باید کلی دوندگی و خرج کنه ، که میشه سخت عوض شدن و وقتی کسی پول و پارت نداشته باشه میشه عوض نشدن 

لایک کنید آقا لایک کنید تا میتووووووتیییینننن لایک کنید(متفاوت باش🤌🏼🗿)
این حرفای شما اصلا منطقی نیس ، شرایط باید یکسان باشه مثلا یکی اسمش رهاست می‌ره با ۴۰۰ تومن اسمشو عوض ...

اتقاضا منطقیه  تلاش‌میخواد و دوندگی اگر نمیتونه   که همیشه همون  بمونه

به  هرحال  پدر و مادر اون  لحظه اون ‌اسم دوس داشتن  و تونستن بذارن  آیا میشه با  خانواده ها جنگید و این حق و ازشون  گرفت خودم  دختر یکی از همسایه هامون  نازنین سکینه است  کمی عجیبه ‌ولی گذاشتن  دیگه  

دوست داره  در آینده  تلاش کنه  عوضش کنه 

اینم  میتونه  واسهوهر نفری ی چالش باشه

این حرفای شما اصلا منطقی نیس ، شرایط باید یکسان باشه مثلا یکی اسمش رهاست می‌ره با ۴۰۰ تومن اسمشو عوض ...

بحث نکن دختر 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
دقیقا  من  اسم  رقیه  رو دیدم  عوض  کردن   گفتید اسم  سخت & ...

عزیزم از لحاظ شرعیم حساب کنی فرزند بر گردن پدر و مادرش حقوقی داره که مهمترینش انتخاب اسم نیکوئه که شامل تلفظ زیبا، معنای قشنگ، به روز بودن و جامعه پسند بودن میشه