2777
2789
عنوان

اسم قتلغ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بچه خودشه که اون بچه بیچاره تا اخر عمرش بابت اسمش مسخره شه؟:/

به پدر و مادرش ربط داره  فقط و فقط  فردا هم ‌ه  بزرگ  شد ناراضی بود خود  بچه میتونه  اسمشو  عوض کنه 

انشاالله  صحیح و سالم  باشه  کسی و نمیشه بخاطر ی اسم ‌گفت بیچاره

دیگه میخوان زیادی خاص باشه گندشو درمیارن...یکی هم اسم پسرشو گذاشته بود ( گدا ,Goda )( به معنای گداخت ...

اسم مامان بزرگ من گِدا بود😐

خون به مغزشون نرسیده بود اون موقع 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
به پدر و مادرش ربط داره  فقط و فقط  فردا هم ‌ه  بزرگ  شد ناراضی بود خود  بچ ...

آرع ولی ناموسا اسم خوب کاش بذارن ، همیشه هم نمیشه عوض کرد مثلا اسمای مذهبی رو ، حتی اسم من مذهبی هم نبود دهنم سرویس شد تا راضی شدن عوض کنن

لایک کنید آقا لایک کنید تا میتووووووتیییینننن لایک کنید(متفاوت باش🤌🏼🗿)
به زبان  مکان خودشون شاید خوبه،  اگه اردبیل و  تبریز بروید  بیشتر کوچه ها  ...

حرفی ک میزنی درست ولی کدوم بیشتر کوچه ها ؟ من ک دو س تا بیشتر ندیدم ، حالا اردبیلو نمیدونم

به پدر و مادرش ربط داره  فقط و فقط  فردا هم ‌ه  بزرگ  شد ناراضی بود خود  بچ ...

باور کن این طور نیس 

اسم خیلی تاثیر میذاره 

شما اطرافت ندیدی دختر های کم‌سن و سال ک اسمای قدیمی دارن  و چقدر رو مخه این قضیه براشون؟اینجا خیلیا بودن تعریف کردن 

عوض کردن اسمم به این راحتی نیس 

وقتی ۲۰ سال به یه اسم صدات کردن به این راحتی خیلیا نمیپذیرن اسم جدیدتو 

حالا این وسط خدا نکنه یه آدم مریض بدونه تو از اسمت خوشت نمیاد .از همون استفاده میکنه برای اذیت کردنت.من بارها و بار ها دیدم .شاید اسم برای شما مسئله مهمی نیس 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

افغان هستن؟ 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
یعنی قبل تو به ذهن خودشون نرسیده؟ قطعا تحقیق کردن خودشون لابد میشه که میخان اینو بذارن

سایت ثبت احوال ی قسمت نام گزینی داره برو بیین اسمو که وارد میکنی نشون میده ثبت هست یا ن