2789
عنوان

دخترم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همیشه تبعیض تو خونه ها هست، بی عاطفگی تووجود بعضیا هست، نگران نباش، خدا خودتو شوهرتو براش نگه داره، ...

وااااای حالا انگار چی شده و دنیا ب آخر رسیده ک اینجوری دلداری میدی ...اصلا میدونی خانواده خواهر برادراش چند سالشونه تو چه وضعیتی هستن ....اگه نوجوان باشن شاید مقتضی سنشون باشه شاید اصلا اخلاقشون همینه ...یا اسی چند روزه اونجاس و اینا دوس ندارن کسی مزاحمشون باشه ....

چرا مامانا وقتی بچه دار میشم حساس میشن ...من از الان میگم نکنه اطرافیانم بچه ام رو دوست نداشته باشن 😃

بعد به خودم میام که دوست نداشته باشن خودم به اندازه کل دنیا دوستش دارم ...

حالا شد شما استارتر عزیز بیخیال بغلش نکنن اگه میبینی بهت بی احترامی نمیکنن بمون ..شاید خواهر برادرت کار دارن یا حوصله ندارم بیست و چهار ساعت ناز بچه ات رو بکشن ...

صحبت یک ساعت دو ساعت که نیست ..

ول کن بابا اونا حتما باید بچتو بغل کنن؟ عجبا

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

من چند ماهی یکبار میرفتم خونه مادرشوهرم چند روز .چون خودمون شهر دوریم  .برادرشوهرم خوابش براش از همه چی مهمتر بود .موقع بازی دخترم با عمه اش مدام برادر شوهرم می‌گفت ساکت .منم خیلی ناراحت شدم الآنم به لطف بابام یه خونه اونور داریم که مال بابامه .میرم اونجا اصلا سر به اونام نمی‌زنم .در حد یه وعده فقط .

دقیقا ، مردم فکر میکنن چون بچه خودشون براشون جذاب و دوست داشتنیه برای کل ملت هم همینطوره

جدا از اون شاید طرف پریوده . شاید دست و پاش درد میکنه.  شاید حال نداره . شاید فکرش درگیره مشکلات خودشه . شاید اعصاب نداره . شاید خسته اس . شاید از بچه ها متنفره . 

یه عده فقط توقع دارن از همه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وااااای حالا انگار چی شده و دنیا ب آخر رسیده ک اینجوری دلداری میدی ...اصلا میدونی خانواده خواهر براد ...

شاید مادرنشدی، اوایل مادرا حساسن از بعد زایمان، منم طبق نظرخود گفتم ب سرم اومده، درکش کردم

جدا از اون شاید طرف پریوده . شاید دست و پاش درد میکنه.  شاید حال نداره . شاید فکرش درگیره مشکلا ...

اره والا مادرشوهرم میگه بچه ی ادم زشت ترین بچه ی دنیا هم باشه فک میکنی آسمون سوراخ شده بچت ازش نازل شده انتظار داری همه هم دوسش داشته باشن ولی خب اینطور نیست فقط برا خودت خیلی عزیزه 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یاده یه خاطره تلخ افتادم، خدا به حق این ماه بچهاتونو براتون نگه داره 

قبل از مریضی دخترم  باهم رفتیم خونه مادرم، خواهر بزرگمم با بچهاش اونجا بود و خواهرم خیاطی میکرد

طفلی بچم سرناهار کمک کرد سفره باز کنیم با مامانم، طفلک گرسنه بود جلوتر از همه نشست سرسفره، ولی اون به اصطلاح مادرم برای همه غذا کشید با اینکه هیچکدوم سرسفره ام نیومده بودن  بچمم چشمش به دست مادرم بود غذاشو بده ولی ... خیلی ناراحت شدم پاشدم دست بچمو گرفتم و رفتم خودم براش غذا گرفتم از بیرون، شش ماه بعد دخترم فوت کرد...

هیچوقت کاره مادرم یادم نمیره

ممکنه دستشون بند بوده یا بخاطر چیزی عصبی بودن.من خودم وقتی بچه خواهرمو میبینم دلم میخواد بخورمش ازبس دوستش دارم،اما یه وقتایی انقدر اعصابم خورد به خاطر مشغله های زندگی که اصلا حوصله ندارم حتی باهاش بازی کنم.تو هم که خبر نداری از دل خواهر و برادرت،ممکنه اونا هم مشکلی داشته باشن