2789
عنوان

دخترم 😭

1068 بازدید | 41 پست

خیلی ناراحتم شوهرم رفته ماموریت من اومدم خونه مامانم از عصری خواهر  و برادرم اصلا محل بچم ندادن حتی میرفت اتاقشون براشون می‌خندید زورشون میومد یه بغلش کنن تصمیم دارم از فردا برم خونم تنها بمونم

نیلوفر هستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایی حس نمیکنی الکی حساسی ؟

خب بغلش نکنن . انگار عالم و آدم باید عاشق بچه ها باشن و هی بغلشون کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

برو خونه خودت خب شوهر منم یه هفته روزکاره یه هفته شبکار و تنها با دخترم میمونم

نمیدونم اخلاق خواهر برادرت چطوریه ولی خب شاید حوصله ندارن 

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

همیشه تبعیض تو خونه ها هست، بی عاطفگی تووجود بعضیا هست، نگران نباش، خدا خودتو شوهرتو براش نگه داره، خوشبخت شین، من خیلی دیدم همین دیشب، بی خیال خودتو ناراحت نکن، خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه، خودتون براش کافی هستین🌹👌

اصلا این چه کاریا خیلی از خانوما انجام میدن تا همسرشون میره مسافرت میرن خونه باباشون😐

منم الان همسرم مسافرته اما خونه خودمم.

اینجوری به همسارتون دارید میگید خیلی شخصیت وابسته ای دارید

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
خدایی حس نمیکنی الکی حساسی ؟ خب بغلش نکنن . انگار عالم و آدم باید عاشق بچه ها باشن و هی بغلشون کنن

دقیقا ،

مردم فکر میکنن چون بچه خودشون براشون جذاب و دوست داشتنیه برای کل ملت هم همینطوره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️