2777
2789
ممکنه دلیلش هم بگید  بیشتر از این نمیرسم واقعا زمان بزارم  البته من زبانم خوبه چندسال آم ...

ببینید ، با این نیم یاعت وقتتون تلف میشه ، یکسری مطالب گرامری داره که حتما باید وقت بگذارید و اصولش رو یاد بگیرید ، اینها زمان میخاد ، البته یک روشهایی هست که فقط بدرد مکالمه آنهم رفع تکلیف میخوره ، والا یادگیری زبان انگلیسی را حتما باید روزی دو تا سه ساعت وقت بگذارید ، بعد از دو سه سال میتونید فقط تو محاوره گلیم خودتون رو از آب دربیارید 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
عزیزم من فعلا با کتابای word skills و grammar in use شروع کردم  نظرتون چیه برای شروع و اینکه ب ...

Word skills همون اکسفوردان که گفتم من میخونم به نظرم عالیه ببین تاپ ناچم خیلی واضحه خیلی برای خود اموزی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Word skills همون اکسفوردان که گفتم من میخونم به نظرم عالیه ببین تاپ ناچم خیلی واضحه خیلی برای خود ام ...

اره اتفاقا یکی دوتا از کتاباشو دارم قبلا میرفتم موسسه ولی چون دیگه ول کردم خیلی چیزا رو اصلا یادم رفته

من برای مکالمه خودم روش ساختم 

مثلا سعی میکنم جملات روز مره رو به انگلیسی به دختر و همسرم بگم و فیلم ببینم و اهنگ گوش بدم برای مکالمه به نظر من لیسنینگ خییییلی مهمه 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
چجوری راهنمایی دارید ممنون میشم

اول با یک کارتون شروع کنید مثلا اگه پپا رو دوست داره مثلا یک ماه حد اقل باید فصل اولشو ببینه هر روز و اینکه سوالاشو جواب ندید بذارید خودش با کارتون ارتباط برقرار کنه بعد از یک ماه یا بیشتر بسته به اینکه حس کنید خوب خوب آشنا شده با اولین فصل حالا فصل دوم رو پخش کنید هر دو روزی فصل یک رو هم بازپخش کنید و همینطور ادامه بدید وقتی حد اقل چهار فصل دید بعد یه کارتون دیگه که مورد علاقه ش باشه و به سنش و سطح زبانش بخوره میشه وارد کرد . اصلا معنی نکنید اصلا توجهش رو به کارتون جلب نکنید عادی عادی انگار کارتون فارسی میبینه

من برای مکالمه خودم روش ساختم  مثلا سعی میکنم جملات روز مره رو به انگلیسی به دختر و همسرم بگم ...

ارع موافقم خیلی روش خوبیه منم انجام میدم از این به بعد 

ممنون عزیزم بابت راهنمایی 🌸

اره اتفاقا یکی دوتا از کتاباشو دارم قبلا میرفتم موسسه ولی چون دیگه ول کردم خیلی چیزا رو اصلا یادم رف ...

میفهمم منم همینطور شدم پس به نظرم شروع کن کتابارو و به خودت فشار نیار 

برنامه زندگیتم عوض کن با همسرت یا حالا نمیدونم خانوادت یا تنهایی فیلمای زبان اصلی ببین که زیر نویس دارن با خودت جملاتشون رو تکرار کن تو خونه ام که راه میری تخیلی سعی کن مکالمه کنی حال و احوال پرسی کن با یه شخص خیالی من بدون موسسه تونستم الان وقتی فیلم میبینم از مترجمشم ایراد بگیرم 😄 البته پیشرفته نیستم اما پیشرفت خوبی داشتم 

ارع موافقم خیلی روش خوبیه منم انجام میدم از این به بعد  ممنون عزیزم بابت راهنمایی 🌸

فداتشم اینجاییم که به هم کمک کنیم 

اما لغتم فراموش نکن دایره لغاتتم زیاد کن 

الان دیگه اینقدر گستردگی منابع و مطالب هست و واقعا اکثر کتابها خوب و کاربردی هستن کسی که تا حدودی به ساختارهای اولیه تسلط داره نیازی به کلاس رفتن نداره به شرطی که خودش پیگیر باشه و هر قدر بیشتر خودشو در معرض زبان قرار بده موفق تر خواهد بود 

میفهمم منم همینطور شدم پس به نظرم شروع کن کتابارو و به خودت فشار نیار  برنامه زندگیتم عوض کن ب ...

واقعا فیلم خیلی زیاد موثره موافقم واقعا 

عزیزم خیلی لطف کردید که وقت گذاشتید

ممنونم قشنگم 🌸

اول با یک کارتون شروع کنید مثلا اگه پپا رو دوست داره مثلا یک ماه حد اقل باید فصل اولشو ببینه هر روز ...

ممنون عزیزم ،من گاهی براش معنی میکنم.پس معنی نکنم براش؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.