2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بلی... کتاب لقمه کلمات رو بگیر بخون .

گرامر رو هم ب صورت مبتدی کارکن و جمله نویسی کن

موریک  گوش کن و متناشو درار نگا کن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من لیسانس مترجمی دارم، بنظرم فقط مکالمه موثره تو یادگیری

عزیزم من فعلا با کتابای word skills و grammar in use شروع کردم 

نظرتون چیه برای شروع و اینکه برای یادگیری بهتر پیشنهادتون چیه

بله ولی با روش و اصول درست من مدرس زبان هستم

من پسرم سه سالشه خیلی علاقه داره همش میپرسه این کلمه چی میشه انگلیسیش یه چیزایی مبپرسه که خودمم بلد نیستم .بنظرتون چه روشی برم که استعدادش هدر نره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من پسرم سه سالشه خیلی علاقه داره همش میپرسه این کلمه چی میشه انگلیسیش یه چیزایی مبپرسه که خودمم بلد ...

مبتونه کارتون ببینه یا معلم خصوصی داشته باشه ک مکالنش روون بشه

مبتونه کارتون ببینه یا معلم خصوصی داشته باشه ک مکالنش روون بشه

همش کارتون میذارم براش علاقه داره.فقط تو جمله یادگرفتن علاقه نداره.کلمه دوست داره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.