2777
2789

پدرشوهرم اصرار دارن ک من آشتی کنم 

ولی من صبرم. ب سر رسیده 

هزار بلا هزار. بدخبتی سرم اومد 

هزار کثافت کاری همسرم کرد 

اما من فقد سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم سوختم

مجبور نیستم برگردم 

اگر بر می‌گشتم ب خاطر دخترم بود حالا هم مگ چند سال میخام عمرر کنم 

چند سال ..

مگه چ جونی دارم مگه چقدر روحیه دارم ک باززبزم اونجا.  با رفتار همسرم اذیت بستم 

من حساس هستم 

دلم اون جور شوهری میخاست نبود نشد 

همش  خودخوری همش خودم زندگیم میچرخوندم. شوهری ک رفیق باز بود 

دالم اذیت میشم  الان روحیم آزاده. الان آرامش دارم ولی اگر اسم. همسرم. علیرضا د. بیاد داغون میشم.   نمیخام اسمشو بشنوم 

نمیخام. حالم بد میشع 

شنیدم پدر شوهرم ‌‌‌‌‌‌‌‌شماره دایی جانم رو گرفته  ک صحبت کنه واس آشتی بچه ها خواهش  من الان حالم خرابه 

نمیخام ببینمش بس زجررررر داد من رو 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نمیتونه تورو مجبور کنه این حقتع ک خودت برای زندگیت تصمیم بگیری محکم روی حرفت وایسا

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نری دیگ ها . بفکر اون و عشق و بچه و.. نباش

مطمئن باش بچت بزگ شه میگ کاش زودتر میرفتی اصلا خوب کدیرفتی  گل ..

فرصت زندگی کمه ‌ زندگی کن والا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

پس بی خیال اگه الان حالت خوبه و نبودش بهتر از بودنش هست حرص الکی نخور 

هیچ کس نمیتونه وادارت کنه دوباره باهاش زندگی کنی

حالا فوقش داییت هم میاد یکم باهات حرف میزنه که مثلا نرم شی و برگردی   تو هم بگو تصمیمم عوض نمیشه

برا ی بودن برای رسیدن به هدف انسان یه چیزایو از دست میده و یه چیزای بدست میاره نزار احساسات به عقلت غلبه کنه شما نباید مستقیم بگی نه باید اجازه بدی از ضعفهای خودشون علیه خودشون استفاده کنی در غیر اینصورت باید بخاطر دیگران زندگی کنی

آخری
برا ی بودن برای رسیدن به هدف انسان یه چیزایو از دست میده و یه چیزای بدست میاره نزار احساسات به عقلت ...

هم احساس هم عقل. هیچ کدوم.  قبول نمیکنه برا برگشت 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

تصمیم زندگیت با خودته اما یادته باشه همیشه راهی هست برای رسیدن به خواستهات 

اون راهشو بلد نیستم .؟