2789
عنوان

معجزه زندگی

1315 بازدید | 35 پست

خیلی خلاصه بگم...با هزار دوندگی و ivf تونستیم بچه دار بشیم.بچم ۱۰ ماهشه و دختر....در کمال ناباوری امروز متوجه شدم باردارم....واقعا هزار و یک فکر و نگرانی و خوشحالی و ... میاد توی ذهنم‌.

نظری دارین؟چی بگم به خودم و کوچیک بودن دخترم و این رحمتی که الان بهم داده شده و سختی این راه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما لایقش بودی❤️🤭مبارک خانوم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

معجزه وجود نداره 

داشته باشه برا بقیست 

منم ده سال انتظارم رد کرذم پنج بار کاشت کردم 

شوهرم از کار میاد تو گوشیه تا خسته بشه بخوابه اویل دعوا میکردم که باهم فیلمی ببینیم بیرونی بریم ولی الان میگم چیکار کنه حوصلش سر میره 

زندگی بدون بچه خیلی کسل کنندست 

اره وقتی خودش داده خودشم نگهدارشه

من یکی از اشناهامون ۲۶سال باردار نشد هرروشی روهم بگی امتحان کرد ولی پارسال رفت یه نوزاد رو سرپرستی شو قبول کرد ودقیقا ۵ماه بعدش طبیعی باردارشد والانم بچش بدنیا اومده خداروشکر

پس مطمئن باش میشه وقدمشم برات پرازخیروبرکته

معجزه وجود نداره  داشته باشه برا بقیست  منم ده سال انتظارم رد کرذم پنج بار کاشت کردم&nbs ...

ان شاءالله دامن شماهم سبز میشه .

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚