2777
2789
عنوان

معجزه زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 35 پست
یعنی ناخواسته باردار شدی؟

راستش نمیدونم چه جوابی باید بدم.واقعا امکان بارداری وجود نداشت...تمام آزمایش ها توی بهترین کلینیک ها انجام شده بود.اولی رو با هزار تا آمپول دارم.این یکی رو اصلا باورم نمیشه.اون همه رنج روحی و جسمی  I v f کجا و حالا کجا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجزه وجود نداره  داشته باشه برا بقیست  منم ده سال انتظارم رد کرذم پنج بار کاشت کردم&nbs ...

شاید باورتون نشه ولی انگشت شمار توی این ۱۰ ماه بعد از زایمان با هم بودیم.ایشالا خدا هرچه زودتر دامن‌ شما رو سبز کنه.۵ بار کاشت...خدا به دلت طاقت بده.من با دوبارش مردم و زنده شدم

شاید باورتون نشه ولی انگشت شمار توی این ۱۰ ماه بعد از زایمان با هم بودیم.ایشالا خدا هرچه زودتر دامن‌ ...

بار ششم دکتر گفت به دارو جواب ندادی 

سه بار پانکچر شدم 

بعد عید باز از اول 

الان که مینویسم اشکم داره میاد 

دیشبم یه زن حامله دلمو شکست میدونه من بچم نمیشه هی میگه بچه نداری؟ خبری نی؟

اره وقتی خودش داده خودشم نگهدارشه من یکی از اشناهامون ۲۶سال باردار نشد هرروشی روهم بگی امتحان کرد و ...

به خدا هر لحظه فقط شکر خدا میکنم.ولی دخترم به اندازه کافی شیطون هست و سخته...

امروز رفتم آزمایش بدم،پذیرش آزمایشگاه بهم گفت:تست بارداری؟!!!!شما که یه کوچولو دارین!

همون لحظه فقط از ذهنم گذشت آخه شما چه میدونی این یه کوچولو رو چطور دارم....و حالا این یکی چی شد!

تبریک میگم فقط سعی کن مادر خوبی براشون باشی و درست تربیتشون کنی منو داداشمم به سختی خدا به پدر و ماد ...

تمام تلاشم رو میکنم.در طول روز کلی بازی میکنم باهاش،میرقصم باهاش،زبان می‌بینیم و کلی کار دیگه.ولی میترسم از بچه دوم

تمام تلاشم رو میکنم.در طول روز کلی بازی میکنم باهاش،میرقصم باهاش،زبان می‌بینیم و کلی کار دیگه.ولی می ...

خیلی خوبه امیدوارم بتونی از پس مسئولیتش به خوبی بر بیای کاری که مادر من فکر میکرد لطف می‌کنه با کلی نذر و نیاز و درمان بچه دار شد هیچ وقت یادم نمیاد باهام رقصیده باشه بازی کرده باشه به درسامون هم تا کلاس سوم رسیدگی کرد دیگه بعد اون اصلا نموند حتی کارنامه بگیره جلسه هیچی همش کار خونه و غذا و غر بعضی وقتا فکر میکنم اگه اینقدر بچه میخواست چرا خوب نیست البته پدرم فرق داره خیلییییی خوبن 

خیلی خوبه امیدوارم بتونی از پس مسئولیتش به خوبی بر بیای کاری که مادر من فکر میکرد لطف می‌کنه با کلی ...

ایشالا خدا هردوشون رو براتون حفظ کنه.الان که دیگه ماشالا بزرگ هستین.ایشالا شما در آینده مادری باشید به دور از اون رفتارها.

بار ششم دکتر گفت به دارو جواب ندادی  سه بار پانکچر شدم  بعد عید باز از اول  الان ک ...

عزمزمه ۳بار پانکچر و ۵ بار انتقال....آدم با هر بار که این فرآیند رو میره روح و جسمش داغون میشه.یه مرکز خیلی خوب توی تهران میشناسم.بهترین مرکز خاورمیانه هستش.درصد موفقیت ivf خیلی توش بالاس

به خدا هر لحظه فقط شکر خدا میکنم.ولی دخترم به اندازه کافی شیطون هست و سخته... امروز رفتم آزمایش بدم ...

کی بشه مردم یاد بگیرن دهنشونو به جا باز کنن.

یه جا خوندم نوشته بود سکوت طلاست 

یه بزرگی همیشه میگه قبل اینکه حرف و ازدهنت بیاری بیرون فک کن باید تو هفت تا دیگ بپزی ، اول حرف و بزار تو دیگ اول پخت دوم الی هفتم یعنی انقدر باید فکر شده صحبت کنی .

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚