2777
2789
عنوان

ضرر بزرگ

358 بازدید | 34 پست

بچه ها من قرار بود حساب وکالتی باز کنم برای ماشین یادم رفت و تا دیروز بود وقتش 

کلی ضرر به شوهرم زدم با این کارم اون سپرده بود به من و خودش صبح تا شب برای چندرغاز سرکاره 

اشتباه بزرگی کردم شوهرم خیلی ناراحته میگه تو گیجی 

چیکار کنم    

😑😑چی بگم غیر اینکه حتما حکمتی داشته🤥

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اصلا اعتماد ندارم به این طرح، من برا طرح مادران بودم بیشتر از یک ماه زد رزرو بعد اینکه یه نوبت قرعه کشیو از دست دادم نوشته برنده نشدید منم تز لج رفتم طلا خریدم و تو این طرح شرکت نکردم جونت سلامت

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

احتمالا چند روز هست تو سایت نبودی چون اینجا همه در موردش حرف میزدن دختر وقتی همسرت کاری رو بهت میسپاره خودت رو نشون بده بزار بهت اطمینان کنه برا سپردن امور مالی 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
احتمالا چند روز هست تو سایت نبودی چون اینجا همه در موردش حرف میزدن دختر وقتی همسرت کاری رو بهت میسپا ...

همون دیگه الان میگه تو هیچ کاری از پست بر نمیاد کارت بانکی رو هم گرفت گفت دیگه کوچیک ترین کارم بهت نمیسپارم 

من الان غمگین ترینم 

احتمالا چند روز هست تو سایت نبودی چون اینجا همه در موردش حرف میزدن دختر وقتی همسرت کاری رو بهت میسپا ...

نبودم تو سایت دوتا بچه یه ساله دارم مریض شده بودن چند روزه انقد اذیت کردن وقت حموم کردن نداشتم 

چه حکمتی آخه  واقعا من خیلی گیجم همش دارم خودمو سرزنش میکنم

درکت می کنم خیلی سخته ولی با غصه خوردن درست نمیشه

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
همون دیگه الان میگه تو هیچ کاری از پست بر نمیاد کارت بانکی رو هم گرفت گفت دیگه کوچیک ترین کارم بهت ن ...

من شوهرم ۱۰۰ وام گرفت داد به من خاست ببینه من چیکارش میکنم خودم و همسرم نمیتونیم ماشین بنویسیم به نام دخترم اوایل اسفند ساینا نوشتم هرچی ایرانخودرو مینوشت در نمیومد دیگه ساینا دو گانه نوشتم خلاص

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
من شوهرم ۱۰۰ وام گرفت داد به من خاست ببینه من چیکارش میکنم خودم و همسرم نمیتونیم ماشین بنویسیم به نا ...

من الان نمیدونم چه پیشنهادی بدم اون پولو برای چی خرج کنیم که بهتر از ماشین باشه

من الان نمیدونم چه پیشنهادی بدم اون پولو برای چی خرج کنیم که بهتر از ماشین باشه

صبر کن شاید سال جدید ثبتنام داشته باشن