2777
2789
عنوان

ضرر بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 34 پست
  خراب کردم کلا اعتمادش نسبت به من داغون شد

تجربه شد برات کلا تو زندگی باید زبل و هوشیار باشی مردا زن هوشیار که به همه امور مسلط هست رو دوست دارن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑چی بگم غیر اینکه حتما حکمتی داشته🤥

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دقیقا برعکس من که اصلا هوشیار نیستم ... به کمرم بزنه 

خب از الان تصمیم بگیر که باشی در مورد مسائل روز اطلاعات کسب کن خبرها رو پیگیر باش وقتی همسرت بهت اعتماد کرده باید پیگیر میبودی از سایتها و جاهای مختلف زمان وکالتی کردن رو میفهمیدی این بار اشکال نداره ولی باید دفعات بعد هوشیار باشی هرچی زن زیرک تر باشه زندگیش بهتره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
کاش این اتفاق نمی افتاد دیگه خیلی سخته جلب اعتماد 

همین نی نی سایت شاید خیلی چیزاش آموزنده نباشه ولی من خودم اخبار دسته اول رو اینجا میبینم که دوستان بیان میکنن برا اطلاع رسانی عالیه فقط که نباید تو تاپیکای خیانت و جاری رفت

چطور بوداره

عزیزم من برعکس تو من از اون ور بوم افتادم شوهرم دارو ندارمون به باد داد.اینقدر اعصابش داغونه همش میگه کاش تو خنگ میزدی یا میگه دوست داشتم زنم از خودم کودن تر باشه.الانم تا همین قبلی فروش فوق العاده بود سه ماهه تحویل سورن شرکت کردم حساب وکالتی هم چند هفته پیش دادم میخوام بگم مشکلی برای شرکت کردن ندارم ولی اینی که جدیده رو شرکت نمیکنم به چند دلیل.اگه سودی هم داره من قیدشو میزنم دلایلم شاید برای شما ناکافی باشه ولی برای خودم کافیه.یک به همه میدن این اصلا خوب نیست اگه قراره همه سود کنن باعث تورم میشه اینا باید نقدینگی از دست مردم بکشن بیرون نه اینکه نقدینگی بهش اضافه کنن.دوم مشخص نیست کی ماشینو تحویلت بدن و مبلغش هم به روز حساب میشه همیشه میدونم که کارخانه ای قیمت بهتره تا بازار ازاد ولی دو سال پولو بخوابونن من سود بالا تو بانک میگیرم شاید یر به یر بشه تجربه ثابت کرده ملت سود پولو حساب نمیکنن.بعدش جریانات توافقاته همه چی ربط به دلار داره از کجا شما میدونی قیمت ماشین میره بالا در حالیکه افت کرد .اصلا قبل از اعتراضات دلار ثابت بود به بهانه اعتراضات کشیدنش بالا انداختن به مردم بعد اوردنش پایین در عوض دلار نیمایی رو بردن بالا به خاطر افزایش صادراتی که دارن.هرچی باشه این دو سه ال باید پول ملی ارزش بیشتری پیدا کنه .من اگه سودی باشه هم قیدشو میزنم قطعا چون موعد تحویل و قیمت هم مشخص نیست اصلا من تو چنین شرایط مبهمی ثبت نام نمیکنم که یک وقت دستم بره تو پوست گردو.من خوشبینم به اینکه اشتباه سهوی شما .به خدا خودم شرکت نمیکنم مگر تغییر در شرایط ثبت نام.دلایل بیشتر با توضیح بیشتر هم دارم که جاش تو این تاپیک نیست

عزیزم من برعکس تو من از اون ور بوم افتادم شوهرم دارو ندارمون به باد داد.اینقدر اعصابش داغونه همش میگ ...

دقیقا،همسر من بانکی هست یه مدت بود میگفت پول نقد نداشتیم بدیم دست مشتری الان کاری کردن همه پولاشونو بردن تو حساباشون، والا منم داشتم شرکت نکردم رفتم طلا گرفتم خیلیم خوشحالم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚