دقیقا،همسر من بانکی هست یه مدت بود میگفت پول نقد نداشتیم بدیم دست مشتری الان کاری کردن همه پولاشونو ...
دقیقا اشتباه هست .نه میدونی قیمت چقدره نه میدونی کی میخوان تحویلت بدن!!!مسخره نیست ۱۳۰ ملیون تومن بسپاری بهشون!!اصلا ادم عاقل این کارو میکنه؟؟؟؟!!!!ولی تحویل فوری فرق داره باید اگه دیر کردن خسارت بدن اونم تو یک سال هایی این اتفاق میوفته اونم دلیل داره پرداخت خسارت میکنن ولی در عوض چند ماه بعد هزار برابر گیر شرکت های خودرو سازی میاد که قطعا الان نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله کاملا موافقم دلایل دیگه ای هم دارم فقط نمیخوام تعلیق شم، اسی شما هم غصه نخور
ن غصه نمیخورم.از این ناراحت شدم که شانس اورده شرکت نکرده میگه خدا بزنه به کمرم!!!!!اصلا شرایط گنگ و مسخره!!!ادم پولی که با زحمت پس انداز کرده میاد بده به اینا تو بگو طلا من شرکت نمیکنم پشیمون هم نمیشم
ن غصه نمیخورم.از این ناراحت شدم که شانس اورده شرکت نکرده میگه خدا بزنه به کمرم!!!!!اصلا شرایط گنگ و ...
اون روز خیلی اعصابم خورد بود نه بخاطر اینکه شرکت نکردم ، بلکه بخاطر اینکه اعتماد همسرمو از دست دادم الان که فکرش رو میکنم به قول شما خیلیم خوب که شرکت نکردیم