2777
2789
عنوان

ضرر بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 34 پست
دقیقا،همسر من بانکی هست یه مدت بود میگفت پول نقد نداشتیم بدیم دست مشتری الان کاری کردن همه پولاشونو ...

دقیقا اشتباه هست .نه میدونی قیمت چقدره نه میدونی کی میخوان تحویلت بدن!!!مسخره نیست ۱۳۰ ملیون تومن بسپاری بهشون!!اصلا ادم عاقل این کارو میکنه؟؟؟؟!!!!ولی تحویل فوری فرق داره باید اگه دیر کردن خسارت بدن اونم تو یک سال هایی این اتفاق میوفته اونم دلیل داره پرداخت خسارت میکنن ولی در عوض چند ماه بعد هزار برابر گیر شرکت های خودرو سازی میاد که قطعا الان نیست

دقیقا اشتباه هست .نه میدونی قیمت چقدره نه میدونی کی میخوان تحویلت بدن!!!مسخره نیست ۱۳۰ ملیون تومن بس ...

بله کاملا موافقم دلایل دیگه ای هم دارم فقط نمیخوام تعلیق شم، اسی شما هم غصه نخور

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کاملا موافقم دلایل دیگه ای هم دارم فقط نمیخوام تعلیق شم، اسی شما هم غصه نخور

ن غصه نمیخورم.از این ناراحت شدم که شانس اورده شرکت نکرده میگه خدا بزنه به کمرم!!!!!اصلا شرایط گنگ و مسخره!!!ادم پولی که با زحمت پس انداز کرده میاد بده به اینا تو بگو طلا من شرکت نمیکنم پشیمون هم نمیشم

ن غصه نمیخورم.از این ناراحت شدم که شانس اورده شرکت نکرده میگه خدا بزنه به کمرم!!!!!اصلا شرایط گنگ و ...

نه به اسی گفتم غصه نخور، شما ماشالله شامه اقتصادیتون قویه از اینجا نشد از یه جای دیگه سود میکنید❤

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

ن غصه نمیخورم.از این ناراحت شدم که شانس اورده شرکت نکرده میگه خدا بزنه به کمرم!!!!!اصلا شرایط گنگ و ...

اون روز خیلی اعصابم خورد بود نه بخاطر اینکه شرکت نکردم ، بلکه بخاطر اینکه اعتماد همسرمو از دست دادم الان که فکرش رو میکنم به قول شما خیلیم خوب که شرکت نکردیم 

ممنون ازشما