2777
2789
عنوان

به حرف شوهرم گوش بدم؟

399 بازدید | 38 پست

من ۵ ماهه عروسی گرفتم. دو روز بعد عروسی مادرشوهرم یه توهین هایی به خانواده کرد و تا دو ماه خورده ای بهم بی محلی میکرد . قبلا ماجراشو گفتم. الان اخلاقش عادی شده. حالا شوهرم گیر داده تنها برو خونه مامانم ازش خبر بگیر یا بهش زنگ بزن، مگه من نمیام خونه مامانت تو چرا نمیری؟ 

من میرم خونه مامانش ولی با شوهرم، تنها بعد از اون اتفاقا خوشم نمیاد برم 

حالا به نظرتون برم تنها یا نه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهرت تنها میره خونه مامانت اینا

که انتظار داره تو تنها بری خونه مادرش ؟

من خودم نمیرم

هرچند پیش اومده با مادرشوهر تنها بشیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مگه شوهرت تنها میره خونه مامانت اینا که انتظار داره تو تنها بری خونه مادرش ؟ من خودم نمیرم هرچند ...

مثلا میخواد رابطمون خوب کنه ولی من هنوز حس می کنم مامانش پره و خالی نشده 

نه اصلا به حرف شوهرت گوش نده آرامشت رو بهم نریز چون تنهایی گیرت بیاره باز شروع می‌کنه به آزار دادنت

من از همین میترسم مخصوصا اصلا مراعات نمی کنه کسی اونجا باشه