2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

صد در صدددد 

الیف شافاک نویسنده قهاریه

ولی باید قدرت درکشو داشته باشی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دوسش دارم خیلی دوست دارم یه کتابی از شمس بخونم یا کتابی از مولوی البسه شمس رو بیشتر دوست دارم اما کت ...

دقیقااااااا منم عاشق شمس شدم 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
خوب باید بری تو بهر شعر

کاری به یه جمله یا یه صفحه ندارم 

کلا کتاب ضعیفی بود. رابطه شمس و مولانا رو خیلی سرسری و سطحی تعریف کرده بود 

دو تا داستان موازی خیلی بی ربط و سطحی 

اللا با خوندن رابطه عارفانه شمس و مولانا و اون چهل قانون عشق در نهایت به بهترین نتیجه ای که رسید این بود که زندگی و همسر و بچه هاش رو ول کنه با یه غریبه بره سفر

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
کاری به یه جمله یا یه صفحه ندارم  کلا کتاب ضعیفی بود. رابطه شمس و مولانا رو خیلی سرسری و سطحی ...

اصلا من کاری به اون ندارم آخرش هم زشت بود پیشم بیشتر بخاطر داستانهای شمس دوستش داشتم خودداستنش خوب نبود و بی محتوا تمام شد