2777
2789
عنوان

دقت کردین نی نی سایتیا یه کم چمشون شوره؟!🙈😬

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 49 پست
نظر من اینه خوشیاتونو برا خودتون نگه دارید  گفتنش دل بعضیا رو میسوزونه...

اخه اونی ک من تعریف کردم از نظر خودم چیز طبیعی ای بود.بعضیا زیادی تنگ نظرن و هرچیزی ب چشمشون میاد🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شااله از سال جدید روزهای خوبتون برگرده حتی بهتر ازقبل

خدا از دهنتون بشنوه ان شاءالله  

ان شاءالله.حاجت روا شین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ای بابا.انشالله کارشۉن حل بشه و درآمدشون عالی.ایه الکرسی میخونم

قربونت برم منم دعات میکنم صلوات میفرستم 

ان شاءالله  به خدا دیگه بریدم به خدا دو ساله شلوار نخریدم سه ساله مانتو نخریدم 

عید امسالم ک اینجوری 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

این تاثیر و قدرت چشم هست ربط به شور بودن نداره. شما خودت با تعریف از رابطه خوب چشمها رو متوجه خودت ک ...

اره درسته.میگن از نظر علمی هم ثابت شده ک تو چشم یه سری انرژی هایی هست.

راستش من از رابطه ی عاشقانه نگفتم.از رابطه ی خوبم با یه دوست (همجنس) گفتم و اصلا چیزی نبود ک ب چشم بیاد.بعضیا زیادی تنگ نظرن و هرچیزی ب چشم شون میاد

خب خداروشکر.انشالله همیشه همین طور باشه❤️ولی از من میشنوی دیگع نگو.بعضیا هررررررچیزی ب چشم شون میاد❤ ...

ممنونم عزیزم. بله قبول دارم، نباید زیاد از زندگیت تعریف کنی 

خون ریزی حنجره، در اثر فریاد هایی از جنس سکوت! 
اون کاربر بیچاره که عکس از تو ارایشگاه گذاشت با لباس عروس و دو روز بعد تاپیک زد میخواد طلاق بگیره، ش ...

اره دیدم تاپیکشو.راستش نمیدونم تو این مورد هم چشم زخم بود یا نه.ما ک نمیدونیم شاید واقعا شۉهرش ادم درستی از اولم نبوده.

انشالله مشکل شون حل بشه

نه همونم نمیتونه. اینجا کسی کسی رو نمیشناسه حتی اسما واقعی نیستن بعد چطور ممکنه شوری چشم یا انرژی من ...

اخه از نظر علمی ثابت شده ک چشم یه سری انرژی ها داره.سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ(روانشناس و استاپ قانون جذب) رو اگه گوش داده باشین،ایشون هم وجود چشم زخم رو تایید میکنن اما میگن اثر مستقیم نداره تو زندگی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خداروشکر ک واسه شما تاثیر نداشته تا حالا.حتما شما باورای خیلی قوی ای دارین👏🏻👏🏻👏🏻

اخه از نظر علمی ثابت شده ک چشم یه سری انرژی ها داره.سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ(روانشناس و استاپ قانون ...

من نمیگم وجود نداره میگم این شما هستین که ترس هاتون جذبش کنین یا نه

مثلا من با سرعت یه چیز خطرناک رو به سمت شما پرتاب میکنم. این شما هستین که تصمیم میگیرن جاخالی بدین یا فقط همونجا وایسین و دعا کنین بهتون نخوره!

ممکنه وقتی جاخالی میدین یه کوچولو بهتون اصابت کنه یه خراش ایجاد کنه ولی اونقدری نیست که حتی ارزش فکر کردن داشته باشه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "