2777
2789

دیروز ی تاپیک زدم راجب شرایط خودم و اون دختری که برای ازدواج میخوامش و به لطف دوستان تاپیک تعطیل شد.من ۲۶سالمه دختری که میخوامش ۲۲از اقوام خیلی دورمون هستن.مغازه موبایل و لوازم جانبی دارم ماشینم دارم ولی خونه نه(میتونم اجاره کنم البته با کمک خونوادم ولی نمیخوام)مادرم کلا با این دختر مخالف هستش و شیش ماهه هیچ جوره نتونستم راضیش کنم.از طرفی پول و سرمایه آنچنانی هم ندارم.چطور میشه راضیشون کرد و اصلا اگه کسی با این شرایط بیاد خاستگاریتون خودتون و خونوادتون راضی میشین؟خود دختره با شرایطم مشکلی نداره ولی خونوادش در جریان نیستن

من اگه از نظر اخلاقی اوکی باشه طرف قبول می کنم با این شرایط

خونه بعدا خریده میشه به مرور

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

پس اگ راضی نمیشه اول راضیش کن چون بری دختره رو بگیری بعدااا هزاران کار انجام میده تا دختره از چشمت بیوفته دیدم ک میگم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که با دختره صحبت کردی و مشکل نداره،الان دیگه وقتشه که با خانوادت بری جلو

ارل احتمال موفقیتت زیاده..بشرط اینکه مصمم باشی و یجوری رفتاری کنی ک خانواده دختره هم بفهمن که تو قابل تکیه کردنی و واقعا عاشق دخترشونی و هدفت خوشبخت کردنشه

یعنی چی؟

نفهمیدی یعنی ... 

میگم خیلیا از خانوادها ، هستن ک وقتی از دختره خوششون نیاد اگ پسره بگیره یجورایی زیر پاشو خالی میکنن  میگم سعی کن مادرتو راضی کنی در کل سعی کن ازش تعریف کنی البته بشین فک کن این اختلاف و مخالفت مادرت از کجا سرچشمه میگیره حتما از خانوادش خوشش نمیاد ک اینطوری میکنه   

حالا اون طرف خبر داره ؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖