2777
2789
عنوان

بنظرتون من میتونم زن بگیرم🤦🏻‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید

پسری که یه مدت غیر مستقیم بهت میموند دوست داره به رفیقشم گفته بود رفیقش هم سنش بالاست بعد پسر مستقیم نمیاد رفیقشم هردفعه دختر رو میبینه قشنگ نگاه  میکنه و زیر نظر داره دختر رو ( دختره محل نمیده به پسره اصلا خیلی کمم نگاه میکنه پسره هم خیلی از خانواده دختر بالاست از نظر مالی)؟این هدفش چیه این پسره میشه بگین خیلی خلاصه گفتم  

پسری که یه مدت غیر مستقیم بهت میموند دوست داره به رفیقشم گفته بود رفیقش هم سنش بالاست بعد پسر مستقیم ...

وقتی پسره نیست رفیقش زیر نظر میگیره ها نگاه میکنه دختره کجا اینا میره ولی اصلا دنبالش اینا نمیاد 

خب چرا مستقیم نمیاد بگه 😑بعدشم نمیگه یکی میبینه زشت میشه واسش جلو در همسایه ها 😶

ببین منو.یه پسر تا ی چراغ سبز نگیره هیچوقت بخودش اجازه نمیده بیاد جلو.لابد مغروری یا طرف فک میکنه ازش خوشت نمیاد

ببین منو.یه پسر تا ی چراغ سبز نگیره هیچوقت بخودش اجازه نمیده بیاد جلو.لابد مغروری یا طرف فک میکنه از ...

پس چه جوری چراغ سبز بدیم فکر بد نکنه؟ بعدشم به نظرتون پسر بالغ میره به دوستش میگه؟ اونم وقتی اون نیس ریز ریز دختر رو نگاه کنه؟ 

پس چه جوری چراغ سبز بدیم فکر بد نکنه؟ بعدشم به نظرتون پسر بالغ میره به دوستش میگه؟ اونم وقتی اون نیس ...

من اصلا نمیتونم نظر دقیقی بدم چون شرایط اون پسرو شمارو نمیدونم‌.ولی وقتی میگی خیلی بچس لابد بالغ نیس که به دوستشم میگه

من اصلا نمیتونم نظر دقیقی بدم چون شرایط اون پسرو شمارو نمیدونم‌.ولی وقتی میگی خیلی بچس لابد بالغ نیس ...

شما اگه یکی رو دوست داشته باشین منظورم کل پسرا میره به دوستش میگه؟ بعدشم جلوی خونشون رفتاری از خودش درمیاره که ممکنه هرآن یکی ببینه؟ 

شما اگه یکی رو دوست داشته باشین منظورم کل پسرا میره به دوستش میگه؟ بعدشم جلوی خونشون رفتاری از خودش ...

اگه اون دوست خیلی صمیمی و قابل اعتماد باشه بله میگیم.خود من رفیقم در جریان رابطمون هست.ولی اینکه بخاد ضایع بازی دربیاره یا آبروی طرف رو ببره بنظرم طبیعی نیس.ینی میشه گف قصدش جدی نیست.شاید برای دوستی میخاد