2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مادرشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 97 پست
زیارتش خیلی قبوله😕🤫

تازه دیروز میگفت طلاهامم میفروشم هر ماه برم هر دوماه برم بعد قبل ازدواج با من سفر حج خریده بودن یکی به اسم شوهر من و خودش یکیم به اسم برادرشوهرم و زنش از اون موقع میگفت جور میکنیم تورم میبریم الان میگه نه من با پسرم میرم اون یکی پسرمم با زنش بعد به همه قول مشهد میداد بعد به شوهر من میگفت منو با اینا ببر مشهد

یه فروردینی بی حوصله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من بدتره میدونه ما یا عروس دیگش میخوان برن میوه یخچالشو تو دبه برنج جا میده با تو فریزر روی گوشتا سبزی خورشتی میزاره مثلا من گوشت ندارم...این اخلاقش زیاد تومخ نیست ....اینکه مارواسکول کرده فک کرده نمیفهمیم رومخه... دوراه بیشتر نداری یا نرو نبینش مثل من یا فقط بیخیال ولبخند

همه مادرشوهرا همینن تازه بعد دو ماه خسته شدی اول راهی راهی سعی کن بیخیال باشی وگرنه خودت صدمه میبینی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

هم برو ببینش هم به کتفت باشه‌بخدا ما خانوما از یهدجایی باید یاد بگیرم که هیچی مهم تر از خودمون و آرامش خودمون نیس.وقتی به این درجه میرسی .راستش اوایل که عقد کردم خودم اینجور بودم الان که بهش فک میکنم میگم واقعا بچه بودم.انقد بهت بگم که خیلی کارها رو آدم میفهمه خواه ناخواه.ولی وقتی اهمیت نمیدم پیش خودم میگم من کی انقد بزرگ و قوی شدم.و خداروشکر میکنم.ببین تو حساسیت نشون میدی صد البته بدتر میشه

توام یه کاری کن که حرص بخوره

پدرشوهر منم از کربلا اومده بود ما تو بارون چقدر منتظرش بودیم که بیاد بعد رفتیم خونه جلو اون همه آدم با صدای بلند و یه لحن بد میگه خب نیکی توام خوش اومدی😒یعنی من نرفتم استقابلش

فقط میخواستم بگم کاش چشمای کورتو باز میکردی ولی هیچی نگفتم برادرشوهرم جوابشو داد

سلام

خودتون از الان درگیر این چیزا نکنید

چرا براتون مهمه که چیکار می کنه که روحتون خسته بشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

براچی رفته کربلا انقد رومخ هس زیارتش حتما قبوله کسایی میرن کربلا ک ادم باشن وقتی کسی ازت دلخوره زیارتش قبول نیس

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.