2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مادرشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 97 پست
تازه دیروز میگفت طلاهامم میفروشم هر ماه برم هر دوماه برم بعد قبل ازدواج با من سفر حج خریده بودن یکی ...

طفلی پر از عقده حقارته .سعی میکنه با دل سوزوندن خودش آروم بشه. برای اینچنین افرادی هیچ تیغی برنده تر و تیزتر از بی محلی نیست . همه کارهاتو تو سکوت مطلق انجام بده و بذار بدونه هیچ کجای زندگی ات حسابش نمی کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرمن بااین که میدونست وضع مالیمون خوب نیست بچه کوچیک داریم چندوقت پیش رفت کربلا ۴۰ملیون داد سه نفرو باخودش برد که مثلا خیرات کنه واسه پدرشوهرم .درسته اختیار مال خودشو داره ولی خب میتونست به ما قرض بده بعد بهش پس بدیم 

من مادرشوهرم خیره معلم قرآنه نماز شبش ترک نمیشه از اون ور تو رقص حرفه ایه! ولی امان از اون زبونش اونقدر فوضول و پررو و بی ادبه که حد نداره آدم نمیدونه به اون کاراش نگاه کنه یا به رفتاراش یه بند در حال ایراد گرفتن از همه چی آدم پنج دقیقه نمیتونه تحملش کنه

من مادرشوهرم خیره معلم قرآنه نماز شبش ترک نمیشه از اون ور تو رقص حرفه ایه! ولی امان از اون زبونش اون ...

نماز میخونه که کمرش خشک نشه 😁من نه نماز میخونم نه ادعام میشه ولی ازاین خشک مذهبا خیلی زخم خوردم 

تازه دیروز میگفت طلاهامم میفروشم هر ماه برم هر دوماه برم بعد قبل ازدواج با من سفر حج خریده بودن یکی ...

زیارت بخوره تو سرش

چقدر مزخرفه😕😑

شوهرتون چی میگن؟ 

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
اخ نگو که من هم ازاین انگل ها دارم ...دیشب گفتم‌چراغی که به خونه فرض به مسجدحرومه 

آره بخدا یه خونه ۶میلیاردی به اسم دامادش کرده خونه ای هم که خودش زندگی میکنه ۴۰۰متر به اسم دخترش کرده ولی به سه تا پسراش از ارث نفری ۷۰ملیون داده گفتم چندوقت دیگه که بمیره دامادش همونم از دخترش میگیره اوارش میکنه داره حق شوهر منو بچمو میخوره

مادرشوهر خواهرم خیلی نیش میزنه هر سال که میخواد بره کربلا زورکی به خواهرم میگم من تو رو حلال کردم تو هم منو😐😐

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘