2777
2789

سلام 

من تولد دوستم دعوت شدم و نه کادو گرفتم نه میدونم چی قراره بپوشم

میشه پیشنهاد کادو و لباس بدین فقط شومیز نباشه

دوستم ۱۹ سالشه خیلی فاز هنری و آروم و ایناس ولی به عروسک و اینام علاقه داره کودک درون فعال 😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

خبریه همه تولد دوستاشون دعوتن؟

منم میخوام لعنتیااااا😭😭

براش لوازم تحریر فانتزی ببر. یا ماگ. یا گوی 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاب و شلوارک راحت بهاری. جوراب اسپورت چن رنگش. عروسک کارتونی. کلاه بهاری اگه اهل شال پوشیدن نیس. لاک چن رنگ ناز. عطر و اوکلن و مام و اسپری. بلوز بیرون 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
خبریه همه تولد دوستاشون دعوتن؟ منم میخوام لعنتیااااا😭😭 براش لوازم تحریر فانتزی ببر. یا ماگ. یا گ ...

بیا باهم بریم😂🤌

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بنظرتون یه کتاب ازین رمان های معروف با یه ماگ و گوشواره خوبه؟

ازون دمپایی راحتی های خونگی حوله ای که روش عروسکیه

عطر

ست خونگی دخترانه تیشرت شلوارک یا تاپ و شورتک

تابلو هنری 

عینک افتابی

کلاه کپ 

عروسک خرگوش

خودتم تاپ و شلوارک لی بپوش

یا بادی با شلوار

با پیرهن عروسکی

سرهم هم برا سنت عالیه

واسه کادو میتونی از اون جعبه-کتاب های فانتزی بگیری واسش خیلی قشنگن، در کنارش یه ادکلن کوچولو که میدونی به شخصیتش میخوره بگیر

یا هم از باغ کتاب شهرتون یه بازی فکری بزرگ واسش بگیر در کنار یه سری لوازم التحریر فانتزی و کیوت

یا هم مجموعه عروسک انتخاب کن از اون بانمکا که چهار پنج تا اینا هستن و خیلی کیوت و نرمن، از اونا بگیر واسش

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
بیا باهم بریم😂🤌

هقققق میامممم🤣

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

واسه لباست هم یا یه سرهمی بگیر که ساده ی ساده نباشه، یه چیزی که به تم تولد بخوره

یا هم از اون لباس عروسکی های پفی بگیر

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
لنتی من یه تولد دعوت شدم تم داده بود خز پارتی  اصن یه وضعیت کثیفی بود 😂😂😂

ای وای نه😂🗿

ای وای نه😂🗿

خود صاحب تولد پیراهن گل گلی مادر بزرگشو پوشیده بود تا روی زانو بود بعد یه جوراب مردونه از این قهوه ای کلفتا پوشیده بود  یه کلیپسم زده بود رو سرش ارایششم دقیقاااااااا شبیه دفترنقاشی خط چشم مصری اصن یه چیز افتضاحی بود 😂

🐥💙
خود صاحب تولد پیراهن گل گلی مادر بزرگشو پوشیده بود تا روی زانو بود بعد یه جوراب مردونه از این قهوه ا ...

باید بی صدا مجلسو ترک میکردی😂🗿