2777
2789
عنوان

قصه ی من و پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14472 بازدید | 144 پست
رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛  [1]  زمانی ک ...

مرسي جوندلم فدات خيلي خيلي لطف كردي❤️

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی سرکار میرم. عزیزم پسرم دهنش افت و برفک زده.

عه سلام عزیز. اتفاقا به یادت بودم

آره یه ماهه برگشتم سر کار

طفلک بچه. یادت باشه خوراکی های شکردار مثل قند و نبات و شکر و ... و خوراکیای نشاسته ای بدترش می کنه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
عه تو هم شاغل بودی؟؟؟

اره. من چرا فکر کردم‌ جمله ت سوالیه؟؟؟😑

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
جالبه ساعت کاریت چنده؟

قبلا ۷ تا ۱. الان که کشیدن جلو ۶ تا ۱۲. 

اون دكتر راست گفته بود شما ژن تون بهم نميخورده و اگه با يكي ديگه ازدواج ميكردي راحت تر بچه دار ميشدي پشتكار عجيبي داشتي

من بودم كلن بيخيال بچه يا شوهره ميشدم انقد سختي نميدادم بخودم 

تاپيكاي كاربرمه لقا متخصص ژنتيك رو بخون ي تاپيكش هست ك دو نفر چطوري ژنشون بهم نميخورد باعث ميشد بارداري بعدي از قبلي سخت تر بشه و بايد ب توصيه مشاور ژنتيك دارو ميخوردن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اون دكتر راست گفته بود شما ژن تون بهم نميخورده و اگه با يكي ديگه ازدواج ميكردي راحت تر بچه دار ميشدي ...

اره همون موقعا یه مقاله ی خیلی معروف اومد بیرون. در مورد اینکه رحم زن اسپرمو به عنوان عامل خارجی تشخیصش میده و لقاح رخ میده اما گاهی رحم زن اسپرم یه مردو به عنوان سلول خودی می بینه و تفکیکش نمی کنه و واسه همین بارداری رخ نمیده.

چرا منم زیاد به سیم آخر زدم. بخصوص اینکه داغ مرگ ناگهانی بابامم رو دلم بود. به شوهرم خیلی گفتم بیا فرزند خونده بگیریم یا زن بگیر برامون بچه بیاره. بارها تصمیم به خودکشی داشتم

الانم پسرم ۹ ماهشه. هنوزم باورم نمیشه دارمش. شبا پا میشم هی نیگاش می کنم. میگم مرسی که اومدی مامانو نجات دادی.

اره همون موقعا یه مقاله ی خیلی معروف اومد بیرون. در مورد اینکه رحم زن اسپرمو به عنوان عامل خارجی تشخ ...

اخي خدا حفظش كنه

ب هر حال شدني هست ولي با سختي فراوان و طي كردن مسيرسخت ك خداي نكرده اين وسط يكي هم نتونه داوم بياره و واقعا خودكشي كنه يا برن فرزند بگيرن بعد پشيمون بشه و داستان بشه …

تاپيكي ك گفتم نوشته بود اين زوج با هر بارداري بدن واكنش بدتري ب جنين نشون ميداد و از بين ميبردش هر بار سريعتر و حمله شديدتر.. و ميگفت اينا اگه اولين بار ب مشاور ژنتيك مراجعه ميكردن با دارو ميتونستن راحت تر باردار بشن ي كار ساده رو انجام ندادن ولي هر بار  خاستن شانس بچه دار شدنشون امتحان كنن غافل از اينكه هر بار بدن وحشي تر ب جنين حمله ميكرده 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اخي خدا حفظش كنه ب هر حال شدني هست ولي با سختي فراوان و طي كردن مسيرسخت ك خداي نكرده اين وسط يكي هم ...

چه وحشتناک😑

الان میرم سرچ می کنم ببینم پیداش می کنم یا نه.

قربون محبتت❤

آه ای زندگی بمن بگو چگونه تورا زندگی کنم

😂