2777
2789
عنوان

قصه ی من و پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14472 بازدید | 144 پست
از کدوم سایت بخرم؟

دیجی کالا زیاد داره. سیسمونیام دارن اغلب.

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال برام  ایا کودک میتونه استفاده کنه؟ نق نمیزنه که درش بیار؟

خواار بستگی به کودکت داره. پسر دوست من همش بهش بود و مشکلی نداشت. الان پسر من خیلی بدقلقه اما در کمال تعجب با صندلی ماشین کنار اومد. نمیشه پیش بینی کرد

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
😭😭😭😭 نمی دونم. من زمستونم بود هی گریه میکردم میگفتم بچم سردشه. پسرمم که به دنیااومد عذاب وجدان د ...

عزیز منم ناباروری دارم میشه منم از 5 پری این قرص استفاده کنم ؟؟؟

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

ببینید من از پزشکم پرسیدم گفت نظری ندارم. ولی من چون اینجا خیلی تعریفشو شنیده بودم خوردم. و واقعا برام معجزه کرد. چون تو داروخونه ها بفروش میرسه و دوزش ایمنه به نظر من ارزش امتحان کردن داره

۹ سال پیش ازدواج کردم و یه سال و نیم بعدش رفتم تو اقدام و باردار نشدم. آزمایشات مختلف انجام شد و جفت ...

خدا بهت اجر بده 

چه مسیر سختی را تحمل کردی

خدا را شکر که الان گل پسرت را سالم داری

ان شاالله خدا از این به بعد مسیرت را هموارتر کن و راحت و بی دغدغه صاحب چند تا بچه سالم و صالح دیگه بشی 🤲

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
خدا بهت اجر بده  چه مسیر سختی را تحمل کردی خدا را شکر که الان گل پسرت را سالم داری ان شاالله ...

قربان شما. ممنونم ازت. انشاالله

وایی مردم و زنده شدم تا تمام تاپیک هاتو خوندم و آخرش رسیدم به این تاپیک،خدا رو شکرمیکنم که حاجت دلتو داد از خدا میخوام که براتون حفظش کنه گل پسرتونو،الهی آمین 

وایی مردم و زنده شدم تا تمام تاپیک هاتو خوندم و آخرش رسیدم به این تاپیک،خدا رو شکرمیکنم که حاجت دلتو ...

قربونت. باید از آخر میرفتی اول😅. انشاالله

چقدر خوشحال شدم كه تهش قشنگ بود💙 خوشبختي و عاقبت بخيري پسر گلت رو ببيني انشالله عزيزدلم😘 منو همس ...

عزیزم من امروز این تاپیک رو خوندم،

منم دو سقط داشتم ،رو بعدی ها سوزن انعقاد خون (سوزن انکسوپارین،شیافت پروژسترون،قرص آ،اس)مصرف کنی 

،ضرری برا بچه ندارن ولی خیلی برا بارداری عالیه.

انشاءالله نتیجه میگیری

عزیزم من امروز این تاپیک رو خوندم، منم دو سقط داشتم ،رو بعدی ها سوزن انعقاد خون (سوزن انکسوپارین،شی ...

عزيزدلم ممنونم🥰زماني كه باردار شدين اينارو استفاده كرديد؟؟

يا قبلش؟؟؟
من هنوز باردار نشدم😞

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
عزيزدلم ممنونم🥰زماني كه باردار شدين اينارو استفاده كرديد؟؟ يا قبلش؟؟؟ من هنوز باردار نشدم😞

انشاءالله به زودی باردار میشی عزیز دلم.

نگاه من دو بار که سقط داشتم.

یه سری ۵روز مونده بود به پریودیم که افتادم رو لکه بینی،رفتم آزمایش خون دادم جوابش مثبت بود ولی چون زود آزمایش داده بودم،عددش خیلی پایین بود،دیگه از همون روز آزمایش شروع به زدن سوزن انکسوپارین،با شبی یه شیافت و قرص اسپرین کردم.رو بچه ی بعدیم تقریبا تو هفته ی۷بود لکه بینی شروع شد فورا شروع کردم سوزن زدن و شیافت،لکه بینی ادامه داشت ولی قلب بچه تشکیل شد و حدودا هفته ۱۴_۱۵لکه بینی تموم شد

جدیدا نظر دکترا اینه که اکثرا زنان باردار این سوزن رو بزنن 

شما هم انشاءالله باردار شدی سوزن رو بزن .

و دعایی که گفتم رو زیاد تکرار کن.من تو۹ماه بارداری اینقد گفته بودمش مخصوصاً تو قنوت که الانم که نماز میخونم گاهی میخوام بگمش  

جدیدا نظر دکترا اینه که اکثرا زنان باردار این سوزن رو بزنن   شما هم انشاءالله باردار شدی ...

قربونت برم مرسي از توضيحاتت انشالله كه خوشبختي و عاقبت به خيري بچتون رو ببينيد😍❤️

عزيزم كدوم دعا؟؟

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
قربونت برم مرسي از توضيحاتت انشالله كه خوشبختي و عاقبت به خيري بچتون رو ببينيد😍❤️ عزيزم كدوم دعا؟؟

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛ [1]

زمانی که زکریا پیر و ناتوان بود و همسرش نازا بود خداوند این آیه را نازل کرد که به واسطه ی این دعا زکریا صاحب فرزند شد.بزن گوگل (دعایی که بر زکریا نازل شد برای فرزند)خودت بخونش داستانش رو .

در طول روز مخصوصا در قنوت بسیار تکرارش کن.

انشاءالله به خواست خداوند صاحب فرزندی سالم و صالح بشی