شوهرم یک ساله خونه خریده. یکم متراژش بیشتره و طبیعتا پول بیشتر.. داده بود رهن کامل.. من فکر میکردم دیگه امسال میتونیم بریم خونه جدید و کلی ذوق داشتم.. الان دو ماهه میگه امسال هم نمیتونیم بریم چون هنوز کسری داریم.. همون طور که معلومه شوهرم اهل قرض گرفتن و اینا نیست از برادر یا خانواده تیلیاردرش بیشتر اهل قرض دادنه.. الان من دیگه نمیدونم چیکار کنم😐
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
صبرکردن بهتراز رو زدنه...حالا خدابزرگه انشالله یه گشایشی بشه
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من اهل رو به کسی زدن نیستم حاضرم صبر کنم اما به حالت التماس یا دوساعت توضیح دادن از کسی چیزی نگیرم
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
صبرکردن بهتراز رو زدنه...حالا خدابزرگه انشالله یه گشایشی بشه
انشاالله
باز خداروشکر خریدی، صبرت هم بی نتیجه نیست، بعدا لذتشو میبری نمیدونم چرا همه همینطور شدن، کسی نیست ک ...
چی بگم.. هر چی خدا بخواد
من اهل رو به کسی زدن نیستم حاضرم صبر کنم اما به حالت التماس یا دوساعت توضیح دادن از کسی چیزی نگیرم
این خوبه