2777
2789
عنوان

رسومات چهارشنبه سوری😍😂

137 بازدید | 18 پست

سلامم

اگر رسم جالبی در این روز داریین خوشحال میشم بگین

از جمله رسوماتی ک دیدم  مادرم شیر برنج درست میکنن ک من این غذا رو زیاد دوسش ندارم😑😂

و اینکه دیدم با ی شال بلند میرن در خونه ها عیدیی میگیرن😂

صبح فرداش هم میرن کنار آب آرزو میکنن و ی سری ترانه های قشنگ زمزمهه میکنن😁

تو دور و بر شما چ رسمایی هست؟؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

چ رسم قشنگی دارین کدوم شهر این رسم و روسوماتو داره 

ما فقط اش درست میکنیم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی ما فقط چهارشنبه سوریا شام هرساله رشته پلو درست میکنیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
یه رسم هست که کوزه قدیمی اگر دارید از بالای پشت بوم بندازین پایین بشکنه میگن بلاها و بیماری ها رو دو ...

واقعا؟

جالبهه😁

آقا یا خانم یه چادر می پوشن یه ملاقه می گیرن دستشون با ملاقه در می زنن از مردم شیرینی و شکلات پول می ...

اینجا تا حالا ندیدم😂💔

یه رسم هست که کوزه قدیمی اگر دارید از بالای پشت بوم بندازین پایین بشکنه میگن بلاها و بیماری ها رو دو ...

چ جالب واسه کدوم شهره لطفا اسم شهرهاتونم بگید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
استارتر فک کنم ترک هستین .چون ماهم شیر برنج میپزیم...قدیما رسم شال انداختن بوده براماهم..ولی الان شد ...

بل تورکم😁💎