2777
2789
عنوان

رسومات چهارشنبه سوری😍😂

137 بازدید | 18 پست

سلامم

اگر رسم جالبی در این روز داریین خوشحال میشم بگین

از جمله رسوماتی ک دیدم  مادرم شیر برنج درست میکنن ک من این غذا رو زیاد دوسش ندارم😑😂

و اینکه دیدم با ی شال بلند میرن در خونه ها عیدیی میگیرن😂

صبح فرداش هم میرن کنار آب آرزو میکنن و ی سری ترانه های قشنگ زمزمهه میکنن😁

تو دور و بر شما چ رسمایی هست؟؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

چ رسم قشنگی دارین کدوم شهر این رسم و روسوماتو داره 

ما فقط اش درست میکنیم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ما فقط چهارشنبه سوریا شام هرساله رشته پلو درست میکنیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
یه رسم هست که کوزه قدیمی اگر دارید از بالای پشت بوم بندازین پایین بشکنه میگن بلاها و بیماری ها رو دو ...

واقعا؟

جالبهه😁

آقا یا خانم یه چادر می پوشن یه ملاقه می گیرن دستشون با ملاقه در می زنن از مردم شیرینی و شکلات پول می ...

اینجا تا حالا ندیدم😂💔

یه رسم هست که کوزه قدیمی اگر دارید از بالای پشت بوم بندازین پایین بشکنه میگن بلاها و بیماری ها رو دو ...

چ جالب واسه کدوم شهره لطفا اسم شهرهاتونم بگید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
استارتر فک کنم ترک هستین .چون ماهم شیر برنج میپزیم...قدیما رسم شال انداختن بوده براماهم..ولی الان شد ...

بل تورکم😁💎