2777
2789

یه عادت بدی که دارم تو موقعیت های خاص مثلا اگه جش باشه یا به قصد تفریح بیرون باشیم یا عیدی چیزی مثل همین چهارشنبه سوری باشه دلم نمیخواد دعوا کنیم و اگه بحثی بشه زیادی واسه آشتی تلاش می کنم،دیروز رفتیم یه بسته پست کنیم،بچه بغل همسرم بود من‌ داشتم بسته رو چسب میزدم،همسرم گیر بدو دگ یه ساعت بده من چسب بزنم منم گفتم خودم انجام می دم یه لحظه وایسا خلاصه کارمون اونجا تموم شد اومدیم بیرون گفت چقدر لفتش میدی یه آدرس نوشتنت کلی طول کشید بدو دگ منم کفتم باشه تو خوبی.

دشمنت که نیستم میخواستم کمکت کنم تو عقل کمه،نمیفهمی،اصلا در حد من نیستی و خیلی حرفای دگ منم چون امروز چهارشنبه  سوری سکوت کردم اونم هی ادامه داد.....

بعدم گفت اصلا اشتباه کردم زود اومدم شما برید خونه منم برم سرکار.
منم گفتم بیخیال فردا چهارشنبه‌سوری اگ من ناراحتت کردم ببخشید و از این حرفا.خلاصه رفتیم فروشگاه،تو راه شوخی کرد منم یکم فکرم بهم ریخته بود از حرفاش سرسنگین بودم رسیدیم به پسرم نوزاد،گفت مامان تو قیافس گفتم نه بابا چه قیافه ای،گفت اصلا برگردیم خونه یه روز دگ میایم پفتم جون من بیخیال بیا خریدمون و کنیم وقت نیست امروز و خراب نکن.مرغش یه پا داشت.برگشتیم خونه تو راهم هر چی دلش خواست گفت منم تا حدودی جوابش و دادم ولی نه زیاد.تو خونه یه پیام بهش دادم جواب حرفاش،ولی چون امروز چهارشنبه  سوری  بود دگ کشش ندادم خودم پیش قدم شدم گفتم ازت ناراحتم ولی فردا چهارشنبه  سوری،اونم گفت ببخشید و تمام.آشتی کردیم.چون‌میدونه من به امروز حساسم و شام ویژه میذارم و...تا دلش خواست اذیتم کرد.همیشه تو موقعیت های خاص چون بهش هیچی نمیگم اینجوری میشه نامرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دست و پا رو خدا فقط واسه ظرف شستن و راه رفتن نداده که... اگه پررو شده با دستت بزن دهنش با پات ...

آفرین حیف نقطه ضعفم اینه که روزای خاص خراب نشه ولی اشتباه می کنم دگ‌نباید به این چیزا اهمیت بدم آدم باید عزت نفسش و همیشه حفظ کنه

ما اگ قهرم باشیم پیش بقیه لو نمیدیم فقط این ویژگیمونه ک دوسش دارم🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نقطه ضعف دادی دستش دیگه حتی اگ مقصرم باشه میدونه نمیخای روزت خراب شه دور ورمیداره!

دقیقا همین.

زیادیم دور برمیداره مثلا اگ تو تفریح دعوامون بشه زود میگه اصلا بریم خونه

خیلی حرفای بدی زد گفت تو در حدم نیستی به تو نباید رو بدم تو عقلت کمه هیچی نمیفهمی یادم نمیره حرفاش

من جای تو بودم میشستمش مینداختم رو بند خشک شه. غلط می کنه این جوری حرف بزنه. تو هم از این به بعد هر مناسبتی که بود حتی اگه سالگرد ازدواج هم بود همونجا جوابش و بده. جوری هم جواب بده که حالیش بشه دیگه کوتاه نمیای. این مردا اصلا جنبه ی رو دادن ندارن

همیشه تو رابطه یکی فداکارتره ولی فداکاری هم حدی داره سعی کن ازت حساب ببره و احترام بذاره،شوهر من خیلی از ناراحتی من می ترسه اگه اشتباهی کنه قشنگ می‌دونم اگه اخم کنم و سکوت کنم می فهمه زیاده روی کرده ،هیچی نمیگم بعد که بخشیدمش میگم باید این رفتار رو انجام می‌دادیم یانباید

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)