2777
2789
عنوان

خسته شدم

533 بازدید | 39 پست

شوهرم دوس داره با رفیقاش ک دوتاشون زن دارن و یکی شون با دوست دخترش میاد شب بریم باغ 

و میدونم اهل مشروب و قلیون آن همشون ولی من ن . 

شوهرمم میگه من میخام مشروب بخورم 

منم گفتم ک کلا نمیریم . ناراحته حالا و اعصاب منو خورد کرده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مگه تو دوران عقد نمیدونستین چجور ادمیه؟ یا نمیدونه شما اهل این کارا نیستین

مبدونسم ولی گفتم باهاش حرف بزنم میتونم اردم آروم عوضش کنم تورو خدا راهکار بدید

چجوری توجیه کنم

ببینم شما اون  کاربر فافا ۲۳ نیستید؟؟؟ دوستم بود که کاربریش ترکید و گمش کردم😕🥺

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
ن عزیزم 

مرسی🥺

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
مبدونسم ولی گفتم باهاش حرف بزنم میتونم اردم آروم عوضش کنم تورو خدا راهکار بدید

اگر خودشو نمیتونید تغییر بدین سعی کنید دوستاشو حذف کنید

صداقت بیش از اندازه      هرگز سرانجام خوبی ندارد
قبلا دور از چشم‌شما مصرف مشروب رو داشته؟

اره . ولی همیشه نیس 

فهمیدم بهش گفتم . گفت زن و شوهر باهم رفیق باشن من ک همیشه نمیخام بخورم . 

الان میگه بعد ک رفتم یواشکیت خوردم پس ناراخت نشو 

اره . ولی همیشه نیس  فهمیدم بهش گفتم . گفت زن و شوهر باهم رفیق باشن من ک همیشه نمیخام بخورم .& ...

یکبار که بری میشه هر هفته رفته رفته میشه هر شب و به خودت میگی کاش از اول نرفته بودم

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد