2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 39 پست

خب با هم دارید میرید. مشکلش چیه؟ الکی برای خودت بحث و دعوا درست نکن. یه شب هزار شب نمیشه. فکر نکنید طرف میخوره الان مست و پاتیل میشه و نمیفهمه چی ب چیه. در حد گرم شدن میخورن و قلیونم ک همه الان میکشن. تو فاز فیلم و علیه السلام بودن بریم از اونور میفتیم. منم اهل این چیزا نیستم ولی بنظرم با همین و یه شبه مشکلی نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره . ولی همیشه نیس  فهمیدم بهش گفتم . گفت زن و شوهر باهم رفیق باشن من ک همیشه نمیخام بخورم .& ...

شما بهتر با روحیات همسرتون آشنا هستید

ولی در هر  صورت اگه تفریحیِ و مکرر نیست توصیه نمیکنم خودت رو حرص بدی چون به قول خودش یواشکی میخوره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

هیچ وقت به نیت تغییر آدما ازدواج نکنید...اسی هر راهی میخوای بری رو برو فقط بدون از راه دعوا و قهروتوهین وتحقیر به نتیجه نمی‌رسی کارتو باید با سیاست ومهارت وکمک یه مشاور پیش ببری

خب الان بدون اینکه با من حرف بزنه رفت کار . میگید چیکار کنم ؟ 

نمیخام بریزن سرم ولی بعضیا جنبه ندارن هی خودشونو بیشتر غرق میکنن شما اگرم رفتی مراقب خودت باش حداقل...

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

عزیزم خاهرشوهرای من و شوهراشون بچه هاشون کلا همشون میخورن ولی منو شوهرم تو جمعشون فقط قلیون میکشیم و مشروب نمیخوریم خب تو چیکار داری بخورن ولی تو نخور یا اصلا نرو یا اگ رفتی اخم نکن بدتر زهرمار شوهذت کن جلو اونا پشتتم حرف بزنن

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
2823
2791
2779
2792