2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 39 پست
اونا حجاب ندارن من اهل حجابم ن اون طوری ک مومن مومن باشما ن  ولی شال ام از سرم برداشته نمیشه.& ...

ب نظر من شوهرت رو همراهی کن حتی تو مسائلی ک دوسنداری چون خدایی نکرده بعدا واست مشکلی پیش نیاد ک با کس دیگه ای بره برو ولی قلیون نکش مشروبم نخور. از مزه های مشروب استفاده کن 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من شوهرت رو همراهی کن حتی تو مسائلی ک دوسنداری چون خدایی نکرده بعدا واست مشکلی پیش نیاد ک با ک ...

اون دخترا همشون میخورن .....بعد حتما شوهرم میگه تو پایه نیسی 

اره اونو می‌فهمیدم اینکه تو باغ چیجوری به زنه تجاوز میشه شوهرش کجا بوده چرا برای پسرش ناراحته اینا ر ...

شوهرش ه همونجا بوده اون زنه هم ک شوهرش زدن توی کما بود. بخاطر پسرش هم ناراحت بود چون صحنه ی تجاوز رو بچه دیدع بود

اون دخترا همشون میخورن .....بعد حتما شوهرم میگه تو پایه نیسی 

خب تو بهش بگو اگه بخوای بیام من تو این مسائل همراهیت نمیکنم بگو دوست ندارم بیام بخاطر این ک تنها نباشی باهات اوکی شدم ولی همچین چیزی ازم نخواه

خب تو بهش بگو اگه بخوای بیام من تو این مسائل همراهیت نمیکنم بگو دوست ندارم بیام بخاطر این ک تنها نبا ...

به نظرتون بگم بره پیش یکی از دوستاش بخوره 

و بعدش بریم با خانواده هامون دورهم 

ک نخایم بریم با اون دخترا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز