2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست
انفاقا چندتا همکار هندی دارم . گول فیلم ها رو‌نخور گلم 😁 البته کشور زیبایی ولی گفتم برای ما ایرانی ...

حالا اگه دوست داری تعریف کن اونجا چطوری میگردی؟ انگلیسی قشنگ بلدی دیگه؟ اونجا رفتارشون با ایرانیا چطوره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم 🥺 نمیشه با شوهرت برید شهر خودتون زندگی کنید ؟ 

چرا راه دور شوهر میکنید بنظر من خیلی سخته .منکه نتونستم تحمل کنم بعد دو سال برگشتم با اینکه فاصلمون ۴۵‌ دقیقه بود با اتوبوس . کاش شوهرت راضی شه برید پیش مامانت اینا😥

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 

منم تو شهر غریب رفتم بعد عروسیم 

تازه حتی خانواده شوهرم هم نبودن ، عملا فقط خودمون دوتا بودیم 

و من همش در حال گریه کردن بودم تا اینکه تصمیم گرفتم برم سر کار ، حقوقش برام مهم نبود فقط میخواستم دوست پیدا کنم و چندین ساعت تو یه محیط دیگه باشم اخه اگر میرفتم کلاس فقط ۱ ساعت بود ولی سر کار چندین ساعت مشغول بودم 😬

خیلی دوستای خوبی پیدا کردم و کلی سرگرم شدم و الان که ۱۱ سال ازون روزا میگذره میگم چقدر خوب که جایی بودیم هیچ خانواده ای نبود اینجوری بیشتر وابسته و مونس هم شدیم 

راستش الان که اومدم شهری که خانواده ام هستن و زندگی میکنم میگم کاش نمیومدم و ازشون دور بودم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
انشالله که شوهرت اخلاقش خوب بشه.همیشه شاد باشی.🌹

الهی آمین

فعلا که اومدم خونه بابام،تا ببینم بعد خدا چی میخواد

همچنین عزیزم❤️🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
یکی از شهرای استان اصفهان دقیق نمیگم که دلخوری پیش نیاد

نکنه رفتی نجف آباد؟😂 وای من از اصفهان شوهر کردم نجف آباد به غلط کردن افتادم بعد دوسال برگشتم🤦🏼‍♀️

نکنه رفتی نجف آباد؟😂 وای من از اصفهان شوهر کردم نجف آباد به غلط کردن افتادم بعد دوسال برگشتم🤦🏼‍♀️

نجف آباد خیلی بهتره🙄

تو از کجا رفته بودی نجف آباد؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
نجف آباد خیلی بهتره🙄 تو از کجا رفته بودی نجف آباد؟

من از مرکز اصفهان رفته بودم نجف آباد ‌‌ 😵 ینی مرکزه مرکز اصفهان . جالب این جاست خواهرای شوهرم همه از نجف آباد شوهر کرده بودن اصفهان که فقط بیان کلانشهر اونوقت منه خنگ پاشدم از اصفهان رفتم نجف آباد