2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست
متاهلم  منم دوران مجردی خیلی خیلی به خانوادم وابسته بودم،جوری که اگر چند ساعت مامانمو نمی‌دیدم ...

پس باید این دلتنگی و کشیده باشی . 

نمیدونم از کجا اونقدر تلخ حرف زدی ...

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
از اینکه مهاجرت کردی راضی ایی؟ 

چه سوال سختی ، در کل اینجا خوبه و خیلی بهتر از ایرانه بخصوص برای بچم و آیندش، اما من اصلا نمیتونم با آب و هواش کنار بیام و دوری خانواده سخته بقیه چیزاش اوکیه ، ولی خب وطن یه چیز دیگس و دلتنگیش همیشگیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید این دلتنگی و کشیده باشی .  نمیدونم از کجا اونقدر تلخ حرف زدی ...

واقعیت تلخه عزیزم 

منم این دلتنگیو کشیدم ولی اگاهانه انتخاب کردم همسرمو و قبل از ازدواج میدونستم که قراره دلتنگ شم و خودمو اماده کرده بودم 

برای منم تلخ بود 

خمینی شهری  ؟   ی سوال بهارستان چه جور منطقه ایی هست میدونی ؟

نه عزیزم خمینی شهر نیستم،خمینی شهر بهتره😑اینجایی که من هستم وقتی به خودشون میگم از یه جای دیگه اومدم،بهم میگن مگه عقلت کم بود اومدی اینجا😐البته محیطش خوبه،آدماش با انصافن،خیلی چیزا که توی کلان شهرا از بین رفته اینجا هنوز توی آدما میبینی،تنها دلیلی که باعث شد با اینجا کنار بیام همینه❤️

به لطف شوهرم من کلا اصفهانو درستو حسابی نمیشناسم بعد از دوسال! رسما توی خونه حبس بودم،خودشم جایی نمیبرد! فقط میدونم قشنگیاش مال اطرافه آثار باستانیاشه،مگر اینکه شوهرم جاهای قشنگ ترشو نشونم نداده باشه😁

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
 نه عزیزم خمینی شهر نیستم،خمینی شهر بهتره😑اینجایی که من هستم وقتی به خودشون میگم از یه جای دیگ ...

اوه چقدر  جالببب 

موفق باشی

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
یعنی اگر تو خود شهر اصفهان بودی دوست داشتی؟

قطعا از لحاظ امکانات بهتر بود،ولی با توجه به اخلاقیات شوهرم،احتمالا شرایطم سخت تر میشد،چون مردای اصفهانی رو هیز میدونه،وقتی می‌رفتیم اصفهان حتی به میزان بلندیه صدای من حساس میشد،میگفت مرد پشت سرته حرف نزن،یا مرد کنارته یواش حرف بزن! اینجایی که هستیم مرداش رو از نظر ناموسی بیشتر قبول داره،خیلیییییی کمتر گیر میده

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
نه بابا. من از ایران بیرون نرفتم.😂 کلا توی فیلم ها دیدم گفتم.😁

انفاقا چندتا همکار هندی دارم . گول فیلم ها رو‌نخور گلم 😁 البته کشور زیبایی ولی گفتم برای ما ایرانی ها و به سبک زندگی ما نمیخوره 

عادت میکنی 

منم خانواده ام ازم دورن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی