2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد بودم تهرانم

اگر رفتی تهران که خیلی زودتر از امثال من کنار میای عزیزم! من از تهران رفتم توی یه شهر بی امکانات! هر غلطی میخوایم بکنیم باید بریم مرکز استان،حتی سینما

نود درصد کسایی که میرن تهران،بعد از یه مدت دیگه حاضر نیستن برگردن شهر خودشون گلم! نگران نباش اصلا

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
عزیزم تو اتوبان نیایش یه پاساژ جدید زدن،اسمش پاساژ نیایشه،برین اونجا بگردین طبقه آخرش هم غذاخوری و ف ...

+++ مرسی از اطلاع دادنتون اتفاقا این روزا احتیاج داشتم به یک تنهایی کافه رفتن و کمی فکر کردن 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
عزیزم تو اتوبان نیایش یه پاساژ جدید زدن،اسمش پاساژ نیایشه،برین اونجا بگردین طبقه آخرش هم غذاخوری و ف ...

میگم طرفای جنت اباد و اینا کتابخانه نمیشناسی ؟ 

تنها مشکلت دلتنگیه مامانته؟ یا دلت برای شهرت هم تنگ میشه؟

جفتش 

دلم برای شبای طرقبه و آش هاش موقع سرد بودن هوا 

دلم برای حتی ترافیک 

دلم برای مادر بزرگ پدر بزرگم 

دلم برای خانوادم خواهرم 

همش تنگ میشه 

تنها مشکلت دلتنگیه مامانته؟ یا دلت برای شهرت هم تنگ میشه؟

حتی برای محل کارمم دل تنگت میشم یک کانال دارم توی  تلگرام فقط خودم توش عضوم از دو سه سال پیش خاطراتمو ثبت کردم 

اون روز نکاه میکردم میگفتم چقدر خوش بودیم

اگر رفتی تهران که خیلی زودتر از امثال من کنار میای عزیزم! من از تهران رفتم توی یه شهر بی امکانات! هر ...

وای چقدر از حرفاتون تجربه میچکه 

چقدر خوب هستید 

جفتش  دلم برای شبای طرقبه و آش هاش موقع سرد بودن هوا  دلم برای حتی ترافیک  دلم برا ...

درکت میکنم.شاید الان ما هم هرچی بگیم از دلتنگیت کم نشه.ولی اگه شوهرت مهربونه و دوستت داره.تو هم دوسش داری سعی کن عادت کنی.