2789
عنوان

غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 115 پست
من خیلی اهل کتاب خوندن ام  بعد ی کتاب خوندم مال ی شهید اینقدر گریه کردم اونم ی جاهاییش از غرب ...

کاری خوبی میکنی کتاب میخونی سرت گرم میشه ولی اخه انقدر خودتو اذیت نکن این روزا دیگه برنمیگرده برو لذت ببر از زندگیت حیفه بخدا باشگاهی کلاسی که علاقه داری برو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه تهرانو بلد نیستم

متم بلد نبودم،شبا یا آخر هفته ها با شوهرم میرفتیم بیرون،الان بیشتر جاهاشو بلدیم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اتفاق تهران شهری هست که بس که جا زیاده حالا تفریحی هنری کلاس مرکز خرید و... اصلا احساس غربت نمیکنه آدم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
چقدر خوب چه کشوری اقامت دارین  تازه شوهر خوش خیال من براش دعوتنامه اومده بود از کانادا  م ...

انگلیس هستم عزیزم. بابا مشهد تا تهران راهی نیس غصه خوردن نداره ، سرخودتو مشغول کن . بیشتر مشکل من با اینجا آب و هوای همیشه سرد و بارونیشه وگرنه خوبه 

نه عزیزم اصلا چرا لعنت؟ بر عکس به خوبیای شهر غریب فکر میکنم مثلا هربار با شوهرت بحثت بشه جمع نمیکن ...

غربت باعث میشه با شوهرم نزدیک تر باشیما 

خرید باهم میریم بیرون باهم میریم همه جا باهمیم تقریبا  

ولی خب بازم دل تنگی آدمو نصف میکنع

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
جنت ابادم

عزیزم تو اتوبان نیایش یه پاساژ جدید زدن،اسمش پاساژ نیایشه،برین اونجا بگردین طبقه آخرش هم غذاخوری و فست فود داره،طبقه پایین کافه اینا

ازینجا شروع کنین به گشتن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اسی منم ۵ساله تو غربتم،هیشکیو تو این شهر نداریم،بچه که اومد دلتنگی یادم رفت،از صبح تا غروب پشت هم تم ...

من شوهرم اصلا بچه نمیخواد بچه رو مانع پیشرفت میدونه میگه نمیدونم شرایط پدر شدن ندارم 

چقدر کلامتون زهر داره . مواظب حرفاتون باشید لطفا

خوبه که ادم اول بالا و پایین کنه بعد ی تصمیم به این مهمی بگیره شما که انقدر وابسته خانواده هستید باید میدونستی که نمیتونی ازشون دور باشی و شهر دور ازدواج نمی‌کردی

😐چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟

اتفاق تهران شهری هست که بس که جا زیاده حالا تفریحی هنری کلاس مرکز خرید و... اصلا احساس غربت نمیکنه آ ...

تهران خوبه 

تنهایی گشتن خوش نمیگذرا