2777
2789

من ۲۵ سالمه 

اون ۳۷ ..بچه نداریم.

بهم خیانت کرد چندین باره...

بهش گفتم بهم ثابت کن که دیگه خیانت نمیکنی،، میگه چون تو دیگه نمیتونی به من اعتماد کنی ، بهتره طلاق بگیریم.

من خیلی از طلاق و تنهایی میترسم..

بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا طلاق بگیر به نفعته کسی که ی بار خیانت کنه بازم تکرار میکنه..مثل من ساده نباش ک پشیمون بشی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

داره راهشو باز میکنه

کاش شوهر منم یه روزی همینو بهم بگه

دو دستی منو چسبیده ولم نمیکنه از خودش و زندگیم بدم میاد دوس دارم جداشم

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

چقدم زبونش درازه 

معلومه آدم نمیتونه اعتماد کنه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

طلاق بگیر اولش سخته بعد میگی خداروشکر که از دست این آدم راحت شدم! 

برای منم خیلی وحشتناک بود التماسش میکردم و بهش زنگ میزدم که بیا برگردیم و چقدر خودمو کوچیک کردم اما الان میگم این دیگه چه خری بود خداروشکر ازش خلاص شدم

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!