2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 62 پست
تا چن ماه بخور سردی نخور  اگه هم میخوری با مصلحش بخور مثلا برنج سرده با زیره یا زعفرون بخور ...

باشه پ امروز باید برم عطاری حسابی خرید کنم... چی بگیرم برای دمنوش از عطاری بجز دارچین زنجفیل اینارو دارم خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی وقتایی بخور ، اگه هر روز بخوری خونریزیت خیلی زیاد میشه 

خب بهتر هیچی خون نمیاد لک بینی میاد ک اینقدر درد میکشم دیگه 😁 دوس دارم ابشار نیاگارا بیاد و درد نکشم 😂

باشه پ امروز باید برم عطاری حسابی خرید کنم... چی بگیرم برای دمنوش از عطاری بجز دارچین زنجفیل اینارو ...

بابونه

اسطخودوس

پونه

زیره بگیر برا برنج

پنیر حتما با سیاهدونه و گردو بخور

شیر با عسل دارچین

سعی کن غداهای فست فودی و کنسروی اصلا نخوری

روعن مالی گرم هم خوبه

مصرف قند و شکر کم کن خرما و کشمش بخور

گوست مرع هم سرده دارچین و زعفرون بریز تو خورش

بادکش رحم شنیدم خیلی خوبه 

پاهات رو هم گرم نگه دار

ماساژ با روغن های گرم هم خوبه 

خوراکی های گرم هم باید بخوری

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 
بابونه اسطخودوس پونه زیره بگیر برا برنج پنیر حتما با سیاهدونه و گردو بخور شیر با عسل دارچین سع ...

زیره سیاه یا سبز؟ بعد باید قاطی برنج کنم وقتی میخام بذارم دم بکشه... اینجوری ک شايد همسرم مزشو دوس نداشته باشه.... نمیشه یه قاشق رو برنج بشقاب خودم بریزم یا باید حتما با برنج دم بکشه؟ 

تا چن ماه بخور سردی نخور  اگه هم میخوری با مصلحش بخور مثلا برنج سرده با زیره یا زعفرون بخور ...

خاهره منم چند ماه هست همش لکه بینی داره جای پریود .یه هفته پاک میشه دوباره لکه بینی شروع میشه  میبینه چند روز . نمیدونی دلیلش چیه؟ دکتر هنوز نرفته میترسه.کیست های ریز قبلا سونوگرافی داده بود داشت 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

همه توصیه هارو دوستان گفتن

فقط دمنوش پنج انگشت و عرق فراسیون هم خیلی خوبه ایناهم به لیستت اضافه کن

قشنگ میبینی چجور پریودت منظم میشه و عالیه.رحم شستشو میدم حتی کیست هم اب میکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خاهره منم چند ماه هست همش لکه بینی داره جای پریود .یه هفته پاک میشه دوباره لکه بینی شروع میشه  ...

این لکه بینی ها و قطع و وصل شدن این قدیمی ها میگن رحم سرد شده و سردی بهش غلبه کرده برا منم گفتن تا یه مدت فقط گرمی

به جز توصیه های دوستان موقع ظرف شستن حتما پیشبند هم بزن که لباست خیس و مرطوب نشه

اتفاقا الان 3 ساله ک خونه خودمم ولی حتی یبارم نبستم هميشه هم جلو لباسم خیسه... چ جالب ک شما علت هارو میگین و من میبینم دقیقا همون حرفای شماس ک الان رحمم سرد شده