2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 62 پست
همه توصیه هارو دوستان گفتن فقط دمنوش پنج انگشت و عرق فراسیون هم خیلی خوبه ایناهم به لیستت اضافه کن ...

عرق رو بايد شب بخورم هم این و هم عرق رازیانه دوتاش باهم بد نشه کدومش بهتر تره ک همونو بگیرم 

آخه شیش ماه هست اینجوریه

منم دو ماهه اینجوری شدم ولی میگم ک سونو گفت کیست و هیچ مشکلی تخمدانی نداری باید رحمتو گرم نگه داری حالا ابجیتونم مث من امتحان کنه دیگه یکی دو ماه بخوره چیزای گرم ببینه اگ جواب داد روش ک ادامه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیره سیاه یا سبز؟ بعد باید قاطی برنج کنم وقتی میخام بذارم دم بکشه... اینجوری ک شايد همسرم مزشو دوس ن ...

خشک بریزی رو بدنج ک نمیتونی بخوری

موقع آبکشی ی مقدار برنح سهم خودتو بردار با زیره قاطی کن بریز یه طرف قابلمه یه طرفم برنج سفید برا شوهرت باشه

من گاهی سیر هم ریز ریز میکنم میریزم تو برنج ک سردیش بگیره

تو خورشتامم بیشتر سیر میریزم ک گرم باشه

ب جای مرعم بوقلمون میخورم ک گوشتش گرمه

خشک بریزی رو بدنج ک نمیتونی بخوری موقع آبکشی ی مقدار برنح سهم خودتو بردار با زیره قاطی کن بریز یه ط ...

آفرین عجب ترفندی😁👌🏻 سیر میریزی برنج بوی سیر نمیگیره؟ 

عرق رو بايد شب بخورم هم این و هم عرق رازیانه دوتاش باهم بد نشه کدومش بهتر تره ک همونو بگیرم 

باهم بد نمیشه ولی اگه یکی رو بخوای انتخاب کنی فراسیون بهتره بنظرم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
عرق رازیانه میگن اگه بخوری پرولاکتین میاد بالا پس عیبی نداره بخورم؟ یه لیوان فقط شب؟ 

اینی که گفتی رو نمیدونم. 

حکیم خیراندیش واسه تنظیم عادت و کاهش درد این نسخه رو دادن. 

هرشب با یک قاشق عسل

به غیر از پریود ی

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
سیاهدونه و عسل رو چجوری بخورم شبا قبل خواب یا صب ناشتا؟ از هر کدوم چقدر؟ 

من خودم صبا قبل صبونه میخورم نسبتش اینجور که تو نی نی سایت خوندم یک به سه هست یک قاشق سیاهدونه کوبیده شده با سه قاشق عسل البته باید دقت کنی موقعی که سیاهدونه رو میکوبی خیییییلی سریع با عسل قاطیش کنی وگرنه سمی میشه

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤