2777
2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 62 پست
من با خرما وزنجبیل ودارچین وسیاهدونه وعسل ونخوردن چیزای سرد مخصوصا تو روزای پریودی و..

سیاهدونه و عسل رو چجوری بخورم شبا قبل خواب یا صب ناشتا؟ از هر کدوم چقدر؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی پریودی به هیچ عنوان حمام نرو و‌اب سرد بخودت نزن سعی کن زیاد نشوری خودت رو به هیچ عنوان لبن ...

مرسی عزیزم انشالله ک حتما چیزایی ک گفتین رو رعایت میکنم 

سردیجات نخور یا با مصلحشون مثلا به مرغ و برنج زیره سیاه بزن  چایی با هل و زعفرون و گل محمدی و ...

حتما مرسی عزیزم امکان داره چون رو سرامیک های خونه اصولا بدون کفش راه میرم واسه همین رحمم سرد شده باشه؟ 

صبح ها ناشتا سیاه دونه و عسل بخور (عاالیه) اگر بکوبی سیاه دونه رو بهتره ولی وقتی میکوبی باید سریع ب ...

روغن زیتون همینکه تو سالاد استفاده میکنیم یا باید جدا از عطاری خرید؟ 

منم مثل تو پریودم خیلی کم شده ازمایش سونو دادم علتش مشخص نشد  از کجا فهمیدی رحمت سرده؟

مامان بزرگ 😁 بهش گفتم ک لکه بینی دارم و خون پری خیلی کم شده و به تیره بودن میزنه رنگش و دل درد و اینا... گفت اینک رنگ خونت تیرس و خیلی کم شده مقدارش چون رحمت سرد شده واس همین گفت باید رحمتو گرم کنی تا درست بشه همه چی... وگرنه سونو اینا رفتم گفتن کیست و هیچ چیزی غیرنرمال دیده نمیشه... 

نه رعایت نکردن تغذیه و مخصوصا حمام تو پری خیلی بیشتر تاثیر میزاره

ارع واقعا هر چی میخورم طبعش سرده اصن نمیدونم سرده ک مصلح باهاش بخورم بعدا میفهمم سرد بوده... تو پری با اب سردم میشورم خودمو هميشه شايد از همونم هس