2777
2789
عنوان

دورسر نوزاد گفتن کمه لطفا بیاین

386 بازدید | 41 پست

پسرم تولد ۳۵ بود یکماهگی ۳۶ونیم الان ۴۳روزشه ۳۷شده میگن کمه کسی بوده هر ماه یک سانت یا یکونیم اضافه کرده باشه؟

نا امید از همه منتظر یه معجزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته کمه خیلیم خوبه بهداشت فقط بلدن عیب بزارن روبچه مگه اندازه قدتووکله توبادخترهمسایتون یکیه هرک ...

پسر اول رشد قدیش از نوزادی خارج از هرم بود کلا از اول زیادی بلند بود.به من میگفتن مشکل داره و بابد یه متخصص اطفال به ما برگه سلامتش رو بده تا بزاریم داخل پروندش.دکترش گفت قد خانمه بهداشتیه که این حرف رو زده چقدر بود؟،گفتم کوتاه.گفت اونوقت به توی مادر با قد به این بلنددددی گفته بچت مشکل داره که بلنده؟؟میگفتی مشکلش به مادرش رفته لابد  میگفت خودش سرش رو تا سقف اوورده بالا تا تورو ببینه چیجوری متوجه نشده که قد بچه به مادرش رفته ومشکل نداره

.                                       
پسر اول رشد قدیش از نوزادی خارج از هرم بود کلا از اول زیادی بلند بود.به من میگفتن مشکل داره و بابد ی ...

کاملادرسته نمیخوام توهین کنم بهشون ولی خیلی هاشون سوادندارن بچت روفقط برای واکسن ببرحرفهاشونم جدی نگیرخیلی ام بچه گلت خوبه خدابرات حفظ کنه اینافقط بلدن افکارخانم هاروخراب کنن هزارنفروتوهمین تایپیک هامیشناسم ترسوندن الان بهترین بچه هارودارن.خدانی نی ات روحفظ کنه نی نی منم الان کنارمه🥰