2777
2789
عنوان

کار در منزل سراغ دارم عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی زورت نکرده بیای تاپیک من،دیدم خیلیا به کار احتیاج دارن گذاشتم،منم با مدیر دوستم چون فعلا ن ...

کسی زور نکرده درسته تاپیک بزنی همه میان نیاز ب دعوتنامه نیس ک بدون دعوت اومده باشم

ملتم پشت گوشاشون مخملی نیس

خب چرا همون موقع که سفارش میدن سایز وآدزس رو نمیگن؟

خب اونجا فقط عکس و قیمت گذاشتن با شماره پیامکی که مثل تلویزیون هست سامانه پیامکی دارن که وب مسترها تبلیغ کردن بعد شماره ها میاد تو پنل و شما تماس میگیرید که مشخصات بگیرید

من نمیدونم واقعا چرا بعضی خانم ها تا ی تاپیکی میبینن فوری میخوان بگن نه اینجوری نیست و فلانه،من خودم این کار رو که شروع کرده بودم ادامه دادم چون واقعا علاقه داشتم خب واقعا کار راحتیه بازاریابی نیست که بخواید تبلیغ کنید ایا بخرن ایا نخرن خود مشتری محصول رو دیده سفارش داده شما فقط مشخصات میگیرید،من خودم بچم بزدگتر بشه و ان شالله حالش بهتر بشه بازم شروع میکنم چون درامدشم خوبه جای اینکه تو راه بیرون تو گرما و سرما اذیت بشم تو خونه کار میکردم

هیچ پول و سفته و ضمانتی هم نمیخواد،اگر تماساتون زیاد باشه خانم فراهانی بعضی وقتا شارژ هم میده،فقط باید برخوردتون هم خوب باشه،من الان خیلی از دوستام دارن کار میکنن و راضین