2777
2789
عنوان

خانم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 78 پست
بنفشه سنگ نداره ؟؟ که سنگین بشه

بنفشه سنگاش سنگین نیست پارچه ش مخمل از اینا ک کش میاد زیاد جالب نیست خیلی ساده ست 

ی دست دیگه هست شبیه لباسای جاریمه ولی اونجا کسی نمیدونه جاریم کیه لباسشم ندیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  خودش زنگ زد نفت میام؟ اشکال نداره میاد صحبت میکنه بالاخره تو هم حرفاتو میزنی فقط زیبا خواهش میکنم عمو عمه دایی رو نگید خودتون حرفاتون رو بزنید 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

زیبا جان لباست که زن داییت دوخته بخدا خیلی ناز بود کی گفت زشته؟

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
اسی گلی اگه واقعا نرم و پشیمون بودن یه فرصت بهش بده  ازش تعهد بگیرن که دستش یا صداش بلند شد دو ...

سلام عزیزم نبودید فکر کردم سرگرم عروسی داداش هستین 

سلام عزیزم تموم شد دیشب جای شما خالی😅

به سلامتی عزیزم ایشالا خوشبخت بشن