2777
2789
عنوان

خانم نگرانم

1428 بازدید | 78 پست

شوهرم منو خیلی اذیت کرد منم از دستش فرار کردم اومدم خونمون خانواده ش اومدن یبار ولی بدتر شد و خانواده ها هم اختلاف پیدا کردن باهم ، مادرشوهرم هم  به بهانه اینکه رابطه منو شوهرمو درست کنه منو برد خونه ش اونجا بامن دعوا کرد جلوی درو همسایه همه چی به من گفت اینم بگم اونا حاضر نیستن منو طلاق بدن بخاطر یسری اختلاف ها اینجوری نیست ک من بتونم برم درخواست طلاق بدم مهریه م رو بزارم اجرا اینجوری نیست  شرایطم ،الان میخوان دوباره بیان خونمون من هیجوره نمیخام برگردم ولی شوهرم منو طلاق نمیده میگه برگرد لطفا برام دعا کنید شوهرم امشب قبول کنه که جدا بشیم از خانواده ش فقط خودش میخواد من بمونم همه میخوان من جدا بشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم حالت خوبه

میگم اگه همسرت بخواد کسی نمیتونه جلوشو بگیره اگه دلت با همسرته با شرط اینکه یه خونه جدا بری و خانوادشو یه مدت نبینی برو سر زندگیت

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد
مرسی عزیزم نمیشه دیگه ادامه داد از چشمم افتادن

میدونم ولی دنیای زن و شوهری همینه یه روزی یه کاری میکنند از چشمت میفته ولی بعدش خوبیاش اینقدر زیاد به چشمت میاد یادت میره از قدیم گفتند کل دنیا با تو باشند ولی  شوهرت باهات نباشه زندگیت زهر میشه، مهم اینه که همسرت با توعه

به نظر من اگه راهی هست اجازه برگشت بده هیچی بخت اول نمیشه  تو اوج جوونی اسم مطلقه نیاد روت، بازم منطقی فکر کن) حتما در قبال بدی هاش که بعضیاشون حتما از رو کینه ماجرای بین خانواده ها بوده اتفاق افتاده) خوبی هایی هم داشته

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد