2777
2789
عنوان

خانم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی قرارشد بیان نذار بقیه بیان  قشنگ بشین در حضور بزرگترت حرفاتوباهاش بزن ازهمینایی اینجا ناراحتی و به ما میگی به خودش بگو قرارنباشه دوباره بری خانوادش اذیتت کنن بگو جایگاه منومشخص کن منم شخصیت دارم قرارنباشه خانوادت اذیت کنن توهم هیچکاری نکنی خونتو اماده کن مستقل باشیم شما هم به وظایفت در قبال خانودات عمل کن ولی اجازه نباید بدی من این وسط قربانی بشم .

من دیشب کلی پیام آماده کرده بودم    کجایی عزیزم بیا برات بگم دلت شاد بشه

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
بگو عزیزم    

اینو کپی پیست کن شب نشده طلاقت داده

ای همسر عزیز که جانم فدای تو     قربان مهربانی لطف و صفای تو

هرگز نشد محبت یاران و دوستان  هم پایه محبت و مهر و وفا تو

مهرت برون نمی رود از سینه ام که هست  این سینه سینه ی تو و این دل سرای تو

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
اینو کپی پیست کن شب نشده طلاقت داده ای همسر عزیز که جانم فدای تو     قربان مهربانی لطف و ...

اینو اگه بگه شوهرش جنبه نداره احتمال بارداری اسی زیاده😁

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

اینو کپی پیست کن شب نشده طلاقت داده ای همسر عزیز که جانم فدای تو     قربان مهربانی لطف و ...

😅😅

یا براش بنویسه

دیریست که دلدار پیامی نفرستاد

ننوشت کلامی  و پیامی  نفرستاد

😅

به دوستمون حامله نشه صلوات

اینو اگه بگه شوهرش جنبه نداره احتمال بارداری اسی زیاده😁

دستش به زیبا برسه معطل نمیکنه

بگو ما دو خط موازی هستیم تا هرکجا بخوای می تونیم ادامه بدیم ولی هیچ وقت به هم نمی رسیم... دو قطب هم نام آهنرباییم که هیچ نیرویی نمی تونه ما رو به هم نزدیک کنه...  

براش بنویس " درون سینه ام صد آرزو مرد...گل صد آرزو نشکفته پژمرد"  

" هر دم از آیینه می پرسم ملول...چیستم دیگر به چشمت چیستم..لیک در آیینه می پرسم که وای..سایه ای هم زانچه بودم نیستم"

ز شهر نورو عشق و درد و ظلمت...سحر گاهان زنی دامن کشان رفت..پریشان مرغ ره گم کرده ای بود.. که زار و خسته سوی آشیان رفت

کجا کس در قفایش اشک غم ریخت..کجا کس با زبانش آشنا بود..ندانستند این بیگانه مردم...ک بانگ او طنین ناله ها بود

به چشمی خیره شد شاید بیابد...نهانگاه امید و آرزو را..دریغا آن دو چشم آتش افروز...به دامان هوس افکند اورا

شبی ناگه سر آمد انتظارش..لبش در کام سوزانی هوس ریخت..چرا آن مرد بر جانش غضب کرد..چرا بر ذره های جامش آویخت