2777
2789
عنوان

باکس ولنتاین

56 بازدید | 8 پست

همه فکر میکردن واسه دوست پسرم خریدم

ولی واسه بابام خریدم چون هفته پیش تولدش بود من هیچی نخریده بودم دیگه الان خریدم.

شد یک و ۵۰۰ تومن

تو باکسش، ساعت، ادکلن، اسپری، چیزای تزئینی داره

اوناییکه دوست پسر دارن چقد سختشونه هر سال باید همچین خرجیو داشته باشن واسع ولنتاین

خداروشکر دوست پسر ندارم

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

هر کی که در اون حد خرج کنه بدون حتما میدونه و مطمئنه که واسش جبران میشه و یا ارزشش رو داره

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

خیلیم خوب و قشنگ

کادو خریدن برای ادم های عزیز به خودمون هم حس خوبی میده و سخت نیست گاهی شرایطشو داری یه چیز خفن میخری گاهی یه چیزی که نشون بده به یادشی و این ارزشمنده

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کی که در اون حد خرج کنه بدون حتما میدونه و مطمئنه که واسش جبران میشه و یا ارزشش رو داره

دوستم هرسال همین خرج و یا بیشتر میکرد واسه دوست پسرش.

آخرش طرف خیانت کرد.

البته دوست من زیاد عاشق بود، چشمو گوشش بسته بود

خیلیم خوب و قشنگکادو خریدن برای ادم های عزیز به خودمون هم حس خوبی میده و سخت نیست گاهی شرایطشو داری ...

قربونت برم عزیزم🥺💕مرسی لطف داری

دوستم هرسال همین خرج و یا بیشتر میکرد واسه دوست پسرش.آخرش طرف خیانت کرد.البته دوست من زیاد عاشق بود، ...

گفتم که واسه کسی که ارزش داشته باشه انجام میدن اون آدم ارزش نداشته و اشتباه از خود دوستت بوده حتی انگشت های یه دست هم شبیه هم نیستن چه برسه همه پسرا

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

گفتم که واسه کسی که ارزش داشته باشه انجام میدن اون آدم ارزش نداشته و اشتباه از خود دوستت بوده حتی ان ...

اره دقیقا.

ما هم بهش گفتیم

اصلا گوش نکرد که نکرد.

اره دقیقا.ما هم بهش گفتیماصلا گوش نکرد که نکرد.

ایشالا کسی که لیاقتشو داشته باشه سر راهش قرار بگیره