2777
2789
عنوان

بلیطامونو تهیه کردیم ، ولی پشیمون شدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 4059 بازدید | 100 پست
 من اینایی که گفته همه را رفتم‌. جمشیدیه حتما برو خیلی قشنگه.. اصلا نهار درست کن برو کنار رودخو ...

مگه میشه نشست؟من فکر کردم نمیزارن بشینیم 

پیاده رویه فقط

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

گلم کنسل کن به دلت نیست

برو چابهار

خواهرم 5سال اونجا زندگی میکرد تازه چند ماه انتقالی گرفتن اومدن شهرمون

میگفت هرکی چابهار نبینه واقعا از دستش رفته

کاش زمانی که همسرت رو دریا بود حقوقش با دلار بود چنتا سفرخارجی میرفتی حداقل یه لذتی هم شما میبری

اونموقع ها که آقاتون بس که تلفن جواب میداد گزارش لحظه میداد در چه حالی هستین کاش سفرهای خارجی میرفتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه نشست؟من فکر کردم نمیزارن بشینیم  پیاده رویه فقط

بله پارک که تموم میشه مسیر رودخونه و کوهنوردی شروع میشه اونجا ما بساط کردیم.. فقط کفش مناسب و لباس گرم داشته باشید.. دمای اونجا با تهران فرق داره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله پارک که تموم میشه مسیر رودخونه و کوهنوردی شروع میشه اونجا ما بساط کردیم.. فقط کفش مناسب و لباس گ ...

پیاده رویش زیادت تا رودخونه؟

مرسی عزیزم توضیح دادی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

پیاده رویش زیادت تا رودخونه؟ مرسی عزیزم توضیح دادی

زیاد که چجوری بگم.. سربالایی هست یجاهایی و ممکنه خسته بشی.پارک بزرگیه دیگه صبح زودم چون همه میرن کوه جا پارک نیست مجبوری کلی دورتر پارک کنی . ما چون اهل کوه نوردی هستیم اذیت نمیشیم ولی اگر فرد مسن یا بچه دنبالتون باشه ممکنه سختش بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
زیاد که چجوری بگم.. سربالایی هست یجاهایی و ممکنه خسته بشی.پارک بزرگیه دیگه صبح زودم چون همه میرن کوه ...

مرسی ازت منوشوهرمم تنبل نیستیم

زردیس تازه دارم تاپیکای قبلتو میخونم چقد برات ناراحت شدم😢😢😢😢

گلم کنسل کن به دلت نیست برو چابهار خواهرم 5سال اونجا زندگی میکرد تازه چند ماه انتقالی گرفتن اومدن ...

آره واقعا ، من نمیدونستم اوضاعش تا اون حد خوبه که داره خانوادشو تامین میکنه

دست خودمون نیست که  خیلی تمرین کردم بهتر بشم  امیدوارم بشه

چقد عالی که این جمله رو از شما شنیدم

اینکه میدونین یه مشکلی هست و باید رفع بشه

همیشه به این فک کنین هرچی بیشتر خرج کنی و بیشتر ببخشی دستت باز تر میشه واسه گرفتن پول و ثروت و برکت بیشتر

شما فک کن دوتا دستات پر هستش جایی دیگه نداری،خب میتونی هدیه جدید رو بگیری؟نه نمیتونی

پس قانون جهان هم همینه تا دستت خالی نباشه هدیه نمیده

خرج کن و باور کن که هرچی بیشتر خرج کنی خدا بهت بیشتر میده