2777
2789

چند میلیون هزینه ی بلیط هواپیمامون شده ، قرار شد بریم یه مسافرت ده روزه ، هزینه ی اقامت هتل ، خوردوخوراک و هزینه های متفرقه رو هم حساب میکنم شاید پنجاه میلیون بشه 

الان پشیمونم ، همش میگم کنسل کنیم  تا هتل رزرو نکردیم ! حیفم میاد واقعا! از طرفی هم میگم هم شوهرم بیماره ،شاید بلحاظ روحی براش خوب باشه، هم جایی برای رفتن نداریم و کل عید تو خونه میمونیم ، با خانواده ی شوهرم ارتباطم قطع کردم ، خانواده ی خودم داغون ، خونه ی فامیل هم که باز طرف خودم داغون، طرف شوهرم هم که معلوم نیست بشه رفت یا نه ! چون وقتی خونه ی باباش نمیرم ، چجوری برم خونه ی عموش ؟!

نمیدونم واقعا چیکار کنم! 

از طرفی هم کلیییی هزینه داریم، بیشتر از بیست میلیون هزینه ی دندانپزشک من، دوماه اجاره ی عقب افتاده ی خونه، شهریه ی مدرسه ی دخترم ، نزدیک صد میلیون باید بدیم برای زمینی که از اداره ی شوهرم میدن وووووو

میشینم حساب و کتاب میکنم، میمونم بمونم خونه با یه شوهر بیمار روانی و یه بچه که مطمئنا حوصله اش سر خواهد رفت ، در عوض صرفه جویی کنم برای هزینه ها

یا پاشم برم خوش بگذرونم ، یه هوایی عوض کنم که هیچکس از فردای خودش خبر نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای تو بودم با برنامه ریزی درست هم بدهیمو میدادم هم سفر کم هزینه تری میرفتم

تو زندگیت مدیریت داشته باش و قبل انجام کاری فکر کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من بودم اصلا شک نمیکردم 

کلا خیلی خسیسم اما برای سفر هرچی بگی خرج میکنم

حیف نیست؟ بنظر خودت آدم چند بار توی زندگیش ازین مسافرتا میره؟ باور کن ارزششو نداره برو خوش باش سعی کن به خانواده ت هم خوش بگذره 

انقدر وقت زیاده که به چاله چوله ها فکر کنی در طول سال 

خونه هم ک اذیت میشدی ، چه بهتر ک همه چی برای رفتن اماده ست