2777
2789
عنوان

بلیطامونو تهیه کردیم ، ولی پشیمون شدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 4059 بازدید | 100 پست

بیچاره صاحب خونتون... اول پول مردم را بده بعد با هواپیما ۵۰ میلیون هزینه کن.. من خودم یه مستاجر دارم اگر بفهمم همچین کاری باهام کرده بیرونش میکنم تا فکر نکنه با هالو طرفه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امتحان کردم. هرجورتوکل کنی توکاردرست خدانگاه میکنه

توکل رو آدم هر لحظه میکنه ولی به نظرم دور از عقل هست که یکی دنبال پولش از مستاجرش باشه من با توکل به خدا بگم خب به درک و برم سفر

خیلی واسم عجیبه که این حرفارو میشنوم

منم هر لحظه به خدا توکل میکنم

یه کاغذ و خودکار برداشتم و هرچی که باید پرداخت کنم رو نوشتم و به همسرم گفتم اول اینا بعد سفر

خداروشکر هم نه به کسی قرض دارم نه مستاجرم

اگه بهت بگم اول بدهی بده بعد فکر سفر 50 میلیونی باش ناراحت میشی؟ 

پول مردم واجب تره 

مکان های تفریحی شهر خودتون رو برین بگردین شهرهای نزدیکتون برین 

مجبور نیستین وقتی بدهی دارین یا خرج واجب تر سفر گرون و طولانی برین که 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من بودم اصلا شک نمیکردم  کلا خیلی خسیسم اما برای سفر هرچی بگی خرج میکنم حیف نیست؟ بنظر خودت آ ...

یه نکته به نظرم رسید به نظرتون با این حجم بدهی ومشکل که گفتن خوش میگذره بهشون؟؟؟ 

امکانش خیلی کمه... خب وقتی پول دارن اول کرایه خونه رو بدن.. اقساط.. بدهی... تو خونه بمونن هرروز برن پارک.. سینما.. روز سوم عید ماه رمضونه ادم بشینه خونه بیشتر خوش میگذره بع نظر من 

پول قسط و صاحب خونه واجبه.من ک با دوبچه کوچیک ارزو مسافرت ب دلم موند.شوهرم عمرا حاضر باشه هزینه سفر بده اونم ب این اندازه.وفتی خودش کلی وام و قرض داره.من با ی مسافرت کم خرج هم راضیم.ولی ی طرف کنترل بچه ها برامون خیلی سخته و از عهده ما برنمیاد

ببخشیدا ولی قبل مسافرت حتما پول اجاره عقب افتاده رو پرداخت کن من خودم مستاجرم فکر نکنی صاحبخونم  ...

حالا من اجاره خونه ام ی بار ده روز عقب افتاد اونم اون ماه واقعاا نداشتیم داشتم از خجالت میمردم😐وقتی زدم کلی معذرت خواهی کردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من ی دوستی داشتم پدرش معلم بود از نظر مالی ضعیف بودن ولی عیدها با ماشین خودشون کل ایرانو میچرخیدن و با یه پیکنیک برا غذا درست کردن و یه سبد فلاسک و وسیله و یه چادر خییییلی خوش بودن. من همیشه حسرتشو میخوردم ک چقدر ساده میگیرن و چقدر راحتن. ی مسافرت کم هزینه انتخاب کن مهم اینه شاد باشید

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
بیچاره صاحب خونتون... اول پول مردم را بده بعد با هواپیما ۵۰ میلیون هزینه کن.. من خودم یه مستاجر دارم ...

شماام‌کار قشنگی‌نمیکنی.

ما امسال نزدیک قرار دادمون به صاحب خونه حرف زدیم گفت ۱۰تومن بزارید رو پیش ما گفتیم اگه بشه ۲۰بدیم‌گفت باشه.ماام شوهرم بیکار شده ۳۰داشتیم گفتیم ۲۰میدیم اون ۱۰تومنم میمونه واسه خرج عیدمون.من بعد ۱۱سال قسمت شد یخچال و ماشین لباسشوییم عوض کنم .صاحبخونهوفهمید‌گفت باید ۵۰بدی پول پیش.یعنی ۳۰کامل دادیم‌بهش ۲۰تومنم بعد عید.

یعنی ما رسما دم عید موندیم بی خرجی کلا ۲میلیون داریم واسهوعید.

بنظر شما کار خوبی‌کرده

توکل رو آدم هر لحظه میکنه ولی به نظرم دور از عقل هست که یکی دنبال پولش از مستاجرش باشه من با توکل به ...

یه جور اعتقاده.. شماهم درست میگین... به نظرم. هرجورتوزندگی رفتارکردین همونجوری میشه.... نمدونم نظره منه.