2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره دیگه😂👊

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

فکرم درگیره اعصابم خورده 

خونمونو باز سازی کردیم گچش خشک نشده ی هفته مونده ب عید وسیله هام همش خاک گرفته رو هم دیگه تو کارتون 

دیگه کم آوردم 

مننن

الان ازون صبح گفت خوابم نمیاد بد خواب شدم دو تا قرص خواب خوردم فایده نداشت

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید التماستون میکنم برام دعا کنید از دست افکار منفی و وسواس. فکری رها بشم خدا هرچی میخواین بهتون بده بخدا من سنی ندارم ۲۰سالمه اما این وسواس فکریا و حساس بودنا منو پیر کرد 

اززززدیشب خابم نبرده خداااا.دیروزم ۸ صب بیدارشدم چرادقیقاچمه چون سرشب ی قهوه خوردم این مجازات منه

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

میخوام بیهوش شم ولی دارم د ویس دانلود میکنم فردا ببینم لای پلکام چوب کبریت گذاشتم 😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

غم عالم تودلمه بیخودی بغض دارم البته بیخودم ک نیس

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه