2777
2789
تهدید به زایمان زود رسم از ۳۴ هفتگی دردام شروع شده یه هفته بستری شدم رحمم یه سانت بازه خیلی میترسم خ ...

نگران نباش چیزی نمیشه من ۳۶ هفته زایمان کردم دخترم ۲۶۲۰ بود وزن تولدش دکتر گفت هر دو ساعت فقط بهش شیر بده قندش نیفته الان نزدیک ۱۴ ماهشه ماشالله این بچه های نارس شیطون تر و بلا تر در میان 

اصلا فکرش رو نکنی   استرس نگیرین من کیسه آبم پاره شد  مجبور شدم سز اورژانسی شدم هر چی ...

ای وای من توروخدا برام دعا کنین راست میگین  نمیدونم خل شدم انقد استرس گرفتم به چه چیزا که فک نمیکنم برام دعاکنین سالم بهم بدنش 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش چیزی نمیشه من ۳۶ هفته زایمان کردم دخترم ۲۶۲۰ بود وزن تولدش دکتر گفت هر دو ساعت فقط بهش شی ...

انقد میترسم بچه اولم ۴۰ هفته به دنیا اومد میگم نکنه این جیزیش هست یا زبونم لال خدایی نکرده عقب... هست وای اسمشو میگم تن وبدنم میلرزه

انقد میترسم بچه اولم ۴۰ هفته به دنیا اومد میگم نکنه این جیزیش هست یا زبونم لال خدایی نکرده عقب... هس ...

عشقم چه ربطی داره به عقب ماندگی دور از جونش انشالله به سلامتی به دنیا بیاد منم تهدید زایمان زودرس بودم و استراحت مطلق این چیزا پیش میاد 

ای وای من توروخدا برام دعا کنین راست میگین  نمیدونم خل شدم انقد استرس گرفتم به چه چیزا که فک نم ...

انشالله خدا کمکتون میکنه 

روند زایمان و به دنیا اومدنش  خیلی راحت و سریع طی شه

من هر چی یادم میفته خدا رو شکر میکنم همین زود به دنیا اومدن بچم هم خودش منو از استرسی که برا زایمان داشتم نجات داد

وقتی یه ماهش شد گفتم خداروشکر دنیا اومدی وگرنه الان در ب در بیمارستان و استرسش بودم

انشالله خدا نی نی رو سالم و راحت بیاره بغله مامانش

مطمئن باش هر اندازه باشه شما بهترین مامان میشی و مراقبشی

منم بارداری سختی داشتم از۲۷هفته دهانه رحمم باز شد بزورتا۳۶ هفته باکلی امپول وقرص موند

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
انشالله خدا کمکتون میکنه  روند زایمان و به دنیا اومدنش  خیلی راحت و سریع طی شه من هر چی ...

توروخدا برام دعاکنین من دوسال بی خوابی دارم با این شرایط سخت حامله شدم خیلی ضعیف شدم کل این هشت ماه با استرس بوده هرروز یه چیز جدید همش میگم خدایا یعنی میشه یه بچه سالم دیگه تو خونمون باشه پسرم ازتنهایی دربیاد دیگه چیز دیگه ای نمیخوام ازخدا ارزومه فقط سالم ببینمش همین

منم بارداری سختی داشتم از۲۷هفته دهانه رحمم باز شد بزورتا۳۶ هفته باکلی امپول وقرص موند

منم قرص ایزوپرین میخورم ولی همچنان درد دارم دیروزم لک اومد ازم انقباض اینا دارم همش

توروخدا برام دعاکنین من دوسال بی خوابی دارم با این شرایط سخت حامله شدم خیلی ضعیف شدم کل این هشت ماه ...

نترس سالمه الان بچه کامله من خواهرمم ۳۶هفته دنیااومد بچه خاله ام هم ۳۶ هفته دنیااومد همشون سالم هستن بدون هیچ مشکلی

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡