2821
2789
منم قرص ایزوپرین میخورم ولی همچنان درد دارم دیروزم لک اومد ازم انقباض اینا دارم همش

فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
فکرکنم زایمانته منم قرص میخوردم دوروز لکه داشتم شکمم سفت میشد رفتم نوارقلب گرفتن گفتن درد زایمانه

اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی که بچت به دنیا اومد یکی بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس سالمه الان بچه کامله من خواهرمم ۳۶هفته دنیااومد بچه خاله ام هم ۳۶ هفته دنیااومد همشون سالم هستن ...

اخه این پسر میگن پسرا ریشون دیرتر تشکیل میشه

اره تکوناشم کم شده فردا برم سونو ببینم چی میگن زایمانمم طبیعی انقد میترسم راستی وزن سونوت با موقعی ک ...

نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپاشدم طبیعی راحت تره نترس

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
نه من۳۳رفتم گفت۲۹۰۰ولی۳۶بدنیااومد۲۹۰۰بود من سزارین بودم خیلی سخت بود تازه الان که بچم دوماهش شده سرپ ...

قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘

اخه این پسر میگن پسرا ریشون دیرتر تشکیل میشه

نترس بدبه دلت راه نده انقدفکرای منفی نکن مطمعن باش بچت سالم میاد کنارت زن دایی من دوتاپسراش ۳۶هفته ای هستن سالم بودن

قربونت بشم خدابچت برات نگه داره ممنون وقت گذاشتی جواب دادی مهربون😘

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم پسرت سالم سلامت دنیابیاد وزایمان راحتی داشته باشی😘

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792